Garanterad trygghet vid alla våra tjänster.

Information med anledning av Coronaviruset

Många är oroliga i dessa tider och vi är förstående för att man kanske vill ha extra rent hemma. Här på Hemrex håller vi oss uppdaterade gällande coronavirusets (Covid-19) utveckling och följer de rekommendationer som återfinns på Folkhälsomyndighetens hemsida och har löpande kontakt med vår arbetsgivarorganisation Almega. 

Vi levererar som vanligt

Vi utför tjänster som vanligt hos våra kunder! I förebyggande syfte uppmanar vi våra kunder att höra av sig till kundtjänst om det finns misstanke om eventuell smitta eller om du har haft kontakt med smittad person. Städtillfället bokas då om.

Om du inte är kund idag men vill starta veckostädning eller annan tjänst nu eller framåt så kontakta oss för att boka in ett telefonbesök eller hembesök.

Inbokade tjänster

Många arbetar hemifrån dessa dagar eller behöver vara hemma med friska barn vars skolor håller stängt och det går naturligtvis bra att vara hemma när din Hemrexare kommer. 

Det är bra att veta att vi kan vara flexibla med längd på städpasset och veckodag. Hör av dig till kundtjänst så löser vi det! 

På Hemrex har vi väldigt goda hygienrutiner och med anledning av den rådande situationen har vi informerat alla våra medarbetare om hur de ska agera för att minimera risk för smittspridning med hänvisning till Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Kontakta oss

Vår kundservice har öppet som vanligt måndag-fredag kl. 10-15.
Tel: 020 721 721

Mail: info@hemrex.se

 
Vi är ingen vanlig städfirma!

"- Vi står tillsammans under svåra tider och är glada att kunna hjälpa till när vi behövs!"

Vi är ingen vanlig städfirma!
 Så mycket mer än en städfirma, vi gör vardagen enklare i hela södra Skåne!

Vi utför tjänster i hela Skåne.


Våra kontor:


Hemrex AB

Sixten Sparres gata 2A
271 39 Ystad

Företagsvägen 44
227 61 Lund

Isolatorvägen 11
291 62 Kristianstad

Tel: 020-721 721
Mail: info@hemrex.se
Öppettider: Mån - Fre 10.00 - 15.00