En professionell elektriker till din elinstallation

Elektriker

Behöver du hjälp med elen där hemma? På Hemrex har vi kompetenta och behöriga elektriker som gärna ställer upp för att du ska få en så optimal el-miljö som möjligt.


Vad ingår?

Hemrex har erfarna och lösningsfokuserade elektriker som inte lämnar dig utan att ha tagit fram bästa möjliga lösning. Oavsett om du behöver hjälp med någonting som är helt ur funktion eller bara vill förbättra din befintliga el-miljö – tveka inte att kontakta oss!

Har ni barn?

Fråga våra elektriker om barn och elsäkerhet. Vi kan till exempel se till att eluttagen är "petskyddade", minska sladdhärvor på golvet och se till att jordfelsbrytaren fungerar som den ska.

 
En professionell elektriker till din elinstallation

” - Sedan vi flyttade in i vårt nya hus, har vi haft fullt upp. Att elen i källaren inte fungerade som den skulle, prioriterades aldrig. Hade vi vetat att det var så enkelt och snabbt fixat, hade vi kontaktat Hemrex elektriker dag ett!”

Utnyttja RUT och ROT på tjänster som städning, trädgårdsarbete, hantverk och äldreomsorgSå mycket mer än en städfirma, vi gör vardagen enklare i hela södra Skåne!

Vi utför tjänster i hela Skåne.


Våra kontor:


Hemrex AB

Sixten Sparres gata 2A
271 39 Ystad

Företagsvägen 44
227 61 Lund

Isolatorvägen 11
291 62 Kristianstad

Tel: 020-721 721
Mail: info@hemrex.se
Öppettider: Mån - Fre 10.00 - 15.00