Fritt hembesök innan bokning av abonnemang, tex för städning osv

Kostnadsfritt hembesök

Hur kan vi göra din vardag enklare? Vad vill just du eller din familj ha hjälp med? Vi tycker att det är viktigt att träffas, därför erbjuder vi kostnadsfria hembesök.


Vågar man?

Vi förstår vikten av att känna sig trygg i sitt eget hem, därför vill vi gärna komma och presentera oss och berätta vem vi är. Hemrex arbetar mycket med trygghet och det kommer ni att märka när vi träffas. Om ni tex bokar ett abonnemang för städning så är det alltid samma person som kommer hem till er för att städa, så långt det är möjligt. Skulle något inträffa som gör att vi behöver byta personal hos er så kommer ni alltid bli kontaktade i förväg.

Vi har mer än bara städning

Under vårt hembesök går vi igenom de tjänster vi erbjuder, för att sedan diskutera fram vilka tjänster du vill använda dig av. Vi har ett brett sortiment av tjänster, allt ifrån vanlig veckostädning och strykning av tvätt till gräsklippning och måleri. Hemrex är stolta över att ha mycket duktiga medarbetare med bred kunskap och kompetens.

 
Fritt hembesök innan bokning av abonnemang, tex för städning osv

" - Det var så skönt att arbetsledaren kom hem till oss innan. Vi var lite osäkra på hur ofta vi behövde städning och om de kunde vattna våra blommor med."
Så mycket mer än en städfirma, vi gör vardagen enklare i hela södra Skåne!

Vi utför tjänster i hela Skåne.


Våra kontor:


Hemrex AB

Sixten Sparres gata 2A
271 39 Ystad

Företagsvägen 44
227 61 Lund

Isolatorvägen 11
291 62 Kristianstad

Tel: 020-721 721
Mail: info@hemrex.se
Öppettider: Mån - Fre 10.00 - 15.00