Jobba hos Hemrex, vi är ingen vanlig städfirma!

Om Hemrex

Hösten 2010 träffade jag Calle Rasmusson när han höll en föreläsning i Ystad om företagande och visioner. Efter föreläsningen gick jag fram och ställde frågan till Calle, varför inte skapa ett företag som gör allas vardag enklare? Här inledes våra tankar om Hemrex!


Eftersom jag drivit företag i servicebranschen i 15 år var service något jag ville ta med mig i tjänstebranschen, för Calles del som är utbildad civilekonom med lång erfarenhet av att leda företag och med en tanke om att underlätta för människor, bestämde vi oss för att vi skulle starta Hemrex - ett företag som skulle göra vardagen enklare.

Vi vill skapa något som har en stor bredd av tjänster så vi kan hjälpa så många som möjligt, men framför allt ska vi lyssna på vad kunderna behöver hjälp med. Det är inte vi som ska bestämma utan kunden.

Efter en marknadsundersökning var det tre saker som var viktigast för alla, trygghet, kvalitet och enkelhet. Här skapades ett av våra viktigaste mål, alla våra kunder ska känna sig trygga när vi är i deras hem, våra tjänster ska ha högsta kvalitet och det ska vara enkelt att få kontakt med oss.

Maj 2011 startade vi vår rekrytering av Hemrexare. Här var det viktigt att hitta de rätta personerna som delar vårt synsätt, att man alltid vill göra ett bra jobb med högsta kvalitét samt som har erfarenheten och utbildningen av våra tjänster. Vi fick närmare 500 sökande som till slut blev 40, dessa hade alla det speciella som vi sökte.

Detta resulterade i att vi tillsammans har många års erfarenhet, samt att utbildning och sammansättningen på vår personal är unik: snickare, barnskötare, lärare, lokalvårdare, sjukvårdare, m.m. Detta innebär att vi kan hjälpa dig i din vardag, eller ditt företag på ett sätt som ingen annan kan.

Vår erfarenhet av resan, att skapa Hemrex som ska göra din vardagen enklare, är att vi inte hade fått detta fina resultat om vi inte redan från första början satt våra höga mål på kvalitet i företaget.

Så ordspråket fungerade även för oss, sikta mot stjärnorna och du når himlen.

Vi är ingen vanlig städfirma!

 
Vi är ingen vanlig städfirma!

"- Som Hemrexare känner vi alltid ett stort ansvar för våra kunders bästa. Vi är glada att kunna hjälpa dem!"

Hemrex vann årets tillväxtpris 2015

Hemrex AB blev utsedd av Sparbanken Syd till årets tillväxtföretag 2015 i sydöstra Skåne. Läs mer...

Hemrex blev ett Gasellföretag 2016

2016 och 2017 blev vi ett stolt Gasellföretag. Läs mer...


Vår vision - En enklare vardag!

Med våra tjänster vill Hemrex att du ska få en vardag med mer tid över till familj, släkt, vänner, helt enkelt mer kvalitets tid.

Hemrex ska vara din vän i vardagen, hos oss ska du känna dig trygg. Lika naturligt som att ringa någon i din närhet ska det vara att ringa Hemrex. Vi har försäkrad och utbildad personal, utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på våra tjänster.


Vi är ingen vanlig städfirma!
 Så mycket mer än en städfirma, vi gör vardagen enklare i hela södra Skåne!

Vi utför tjänster i hela Skåne.


Våra kontor:


Hemrex AB

Sixten Sparres gata 2A
271 39 Ystad

Företagsvägen 44
227 61 Lund

Isolatorvägen 11
291 62 Kristianstad

Tel: 020-721 721
Mail: info@hemrex.se
Öppettider: Mån - Fre 10.00 - 15.00