Trädgårdsmästare fixar allt trädgårdsarbete som tex gräsklippning

Trädgårdsarbete

I en trädgård ska man njuta, inte sitta och ha dåligt samvete. Med vår trädgårdsservice hjälper våra trädgårdsmästare dig med allt, ifrån det lilla till det stora, i din trädgård.


Vad ingår?

Oavsett om du vill förnya eller bara underhålla din trädgård så finns våra trädgårdsmästare till din tjänst. Vi hjälper dig med löpande trädgårdsskötsel utifrån säsongens behov eller som en engångshjälp med tex gräsklippning, häckklippning, buskklippning, krattning, bortforsling av avfall.

Vid behov av singel, matjord, mackadamm m.m. samt transporter och grävtjänster inom trädgård/hus kan vi även förmedla dessa tjänster.

Att tänka på

På trädgårdshjälp betalar du bara 50% på arbetskostnaden med RUT. Avancerat trädgårdsarbete omfattas tyvärr inte av skattereduktionen. Fråga oss om du är osäker.

 
Komplett trädgårdsservice nära Ystad och Lund

" - Tänk att vi ville sälja vårt hus förra året för att vi inte orkade med trädgårdsarbetet. Nu sitter vi här, tittar ut och njuter över blommorna i våra välskötta rabatter. Vilken tur att vi anlitade Hemrex trädgårdsmästare."Komplett trädgårdsservice nära Ystad och Lund

Vi rengör och underhåller ditt trädäck

Efter ett tag kommer ett nylagt trädäck bli grått och smutsigt, vi kommer gärna ut och tvättar/skurar så att det ser ut som nytt igen. Vill du att vi även ska olja trädäcket så ordnar vi det.Trädgårdsmästare fixar allt trädgårdsarbete som tex gräsklippning

Trädgårdsanläggning

Behöver du hjälp med trädgårdsanläggning är du alltid välkommen att ringa oss så kommer vi ut på ett kostnadsfritt besök. Vår samarbetspartner när det gäller trädgårdsdesign och inredning är 3 Kubik.

Kan jag abonnera?

Det går utmärkt att abonnera på trädgårdsarbete och du bestämmer själv hur ofta du vill ha tjänsten. Passar perfekt att kombinera med tex städning och fönsterputs.

Är du företagskund? Då hittar du mer information här.

 
Utnyttja RUT och ROT på tjänster som städning, trädgårdsarbete, hantverk och äldreomsorgSå mycket mer än en städfirma, vi gör vardagen enklare i hela södra Skåne!

Vi utför tjänster i hela Skåne.


Våra kontor:


Hemrex AB

Sixten Sparres gata 2A
271 39 Ystad

Företagsvägen 44
227 61 Lund

Isolatorvägen 11
291 62 Kristianstad

Tel: 020-721 721
Mail: info@hemrex.se
Öppettider: Mån - Fre 10.00 - 15.00