En egen nanny / barnvakt från Hemrex

Barnvakt

Vi vill gärna underlätta din vardag när du har svårt att få tiden att gå ihop. Med våra erfarna barnvakter kan ni äntligen få en egen nanny till familjen.


Vad ingår?

Vår personal kan hämta på fritids, följa med på aktiviteter, fixa mellanmål, hjälpa till med läxläsning, leka inne och ute, natta och läsa sagor, helt enligt dina önskemål.

Att tänka på

Vi föreslår alltid att vår barnvakt ska introduceras i hemmet, fritids m.m vid första tillfället. Det är viktigt att både barn och barnpassarna känner sig trygga med omgivningen och med varandra.

Alla våra barnvakter är utbildade i Hemrexskolan där bland annat ABC ingår. Våra barnvakter har erfarenhet av barn och är ansvarsfulla, detta är ett krav vi ställer vid anställning. Samtliga har lämnat utdrag från brottsregistret.

Minimi debitering är 2 timmar per tillfälle.

 
En egen nanny / barnvakt från Hemrex

" - Hej barn, hur har ni haft det med Emma idag?
- Jättekul mamma! Vi har spelat spel och lärt oss om vilda djur, sen har vi varit i parken och lekt."

Och du..!

Vi anställer också din barnvakt om du redan har en och tar då hand om försäkring och löneutbetalningar. Barnvakten får även ta del av våra utbildningar.

Kan jag abonnera?

Det går utmärkt att abonnera på barnpassning och du bestämmer själv hur ofta du vill ha tjänsten. Passar perfekt att kombinera med läxhjälp!

 
Utnyttja RUT och ROT på tjänster som städning, trädgårdsarbete, hantverk och äldreomsorgSå mycket mer än en städfirma, vi gör vardagen enklare i hela södra Skåne!

Vi utför tjänster i hela Skåne.


Våra kontor:


Hemrex AB

Sixten Sparres gata 2A
271 39 Ystad

Företagsvägen 44
227 61 Lund

Isolatorvägen 11
291 62 Kristianstad

Helsingborg

Tel: 020-721 721
Mail: info@hemrex.se
Öppettider: Mån - Fre 10.00 - 15.00

Jour vid avbokning:
Mån - Fre 07.00 - 10.00