Flytt & flyttstäd

Vi packar ner, flyttar, städar, magasinerar och är din flytthjälp från start till slut. Vi utgår från Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad och flyttar åt alla hem i hela Skåne. Boka en flyttfirma som har över 10 år i branschen när det är dags för dig att byta bostad. Klicka hem en offert direkt.

Flyttning
Vi bär ut dina saker från bostaden du flyttar ut ifrån, transporterar till din nya och lyfter in alla lådor och möbler till din nya bostad. Packar du själv behöver du bara se till att använda riktiga flyttlådor. Vi flyttar självklart ut och in boenden som har trappor men saknar hiss. Vi är vana vid att flytta.

Nedpackning
Väljer du hjälp med nedpackning så behöver du bara berätta eller märka upp vilka saker som ska med eller inte i flytten. Resten tar vi hand om. Vi använder stabila flyttlådor och skyddsemballage för att skydda madrasser, speglar, tavlor, lampfötter och liknande som är för stora lägga i lådor.

Magasinering
Av olika anledningar kan det vara skönt att låta vissa möbler eller lådor mellanlanda i ett magasin i samband med en flytt. Oavsett om det handlar om en ensam soffa eller om du behöver magasinera hela lägenheten, så ordnar vi ett passande magasinsutrymme och tar hand om transporten dit.

Flyttstädning
Vår flyttstädning utgår alltid från Mäklarsamfundets rekommendationer så att du kan vara säker på att din städning blir godkänd av nästa som flyttar in. Det är vårt sätt att visa att vi är en trygg flyttfirma som tar ansvar. När vi städat färdigt får du en checklista som visar precis vad vi städat, den kan du använda när du lämnar över din bostad till nästa boende.

Vad ingår i flyttstädning?

I oss får du en flyttfirma som tar hand om både flytthjälp och flyttstädning. Flyttstädningen är en fullständig och grundlig städning av alla ytor i ditt hem. Fönsterputsning och städning av biytor som garage och förrådsutrymmen ingår inte i grundtjänsten flyttstädning men går utmärkt att lägga till. Här ser du vad vi städar i varje rum.

För alla rum

Dammsugning golv, mattor
Moppning/Svepning golv
Torkning av golvlister, dörrhantag, karmar, fönsterbrädor, fria ytor
Putsning av speglar
Damning av möbler
Dammtorkning av hyllor

I kök

Rengöring av kyl, frys och sval invändigt, utanpå och under
Rengöring av spis, ugn och ugnsplåtar
Rengöring in- och utvändigt av diskmaskin
Torkning in- och utvändigt av skåp och lådor
Torkning utvändigt av köksfläkt och ventiler
Torkning av belysning

I badrum och på toalett

Rengöring av badkar, dusch och toalett, även under badkar
Rengöring av kran och handfat
Rengöring av speglar och kakel
Rengöring av tvättmaskin, torktumlare och torkskåp in- och utvändigt
Rengöring av golvbrunnar och ventiler
Torkning av belysning, fasta skåp och armaturer

Checklista inför
flyttstädning

Har du plockat ur alla skrymslen, vår och djupa garderober? Toppen!

Har du tömt, frostat av och lämnat kyl och frys avstängda? Tack!

Tänk inte på material! Vi står för alla redskap och produkter vi behöver för att städa ditt hem.

Har du en skada någonstans som vi behöver veta om? Ett fönster som inte går att öppna eller liknande? Berätta det för oss så att vi vet.

Har du balkong, vind, förråd eller garage som du också vill att vi städar? Tänk på att boka städ för de här ytorna också i så fall.

Behöver dina fönster putsas i samband med flyttstädningen? Lägg till det i din bokning.

Efter städningen besiktigar du arbetet ihop med våra hemrexare på plats. Du får alltid nöjd kund-garanti på vår flyttstädning och skulle något inte bli godkänt åtgärdar vi det direkt.

Tre tips för en smidigare flytt

Det är mycket du förväntas ha koll på inför en flytt. Här ger vi dig tre tips som kan underlätta flyttdagen för dig.

1

Sortera och släng

Innan du beställer nedpackning eller börjar packa ner själv: sortera och släng. I ditt nya hem vill du bli glad av att öppna varje låda och hitta alla dina roliga och bra prylar. De du tröttnat på kan du passa på att skänka, sälja eller slänga långt innan flytten.

2

Be om hjälp

Vänner och familj är aldrig så viktiga som vid en flytt. Men är de egentligen jättebra på allt? När du bokar flytthjälp hos oss kan du passa på att boka till exempel elektriker eller hantverkare samtidigt, så får du all hjälp samlad.

3

Lämna kvar taklamporna

För din och för vår skull kan du låta taklamporna sitta kvar i taket. Då har både du och vi belysning att se hela dagen. Vi tar med oss lamporna sist av allt så att de kommer med till ditt nya boende.