Vi ser till ditt hus när du inte kan

Hustillsyn

Vem ser till ditt fritidshus/boende när du inte är där? Med Hemrex tillsynstjänster kan du tryggt lämna sommarboende till hösten eller åka på längre semester, med vetskapen att någon du kan lita på ser till ditt hus.


Vad ingår?

Vid varje tillsyn kontrolleras följande: Att dörrar på huvudbyggnad och eventuella uthus är låsta, att alla fönster är hela och stängda, att fast och lös egendom inte har blivit utsatt för skada eller åverkan, att inget "onormalt" inträffat på tomt eller egendom. Dessutom kontrolleras att vatten och värme fungerar.

Du kan även välja till att få protokoll samt bilder från varje tillsynstillfälle.

Vid avvikelser

Om brott kan misstänkas larmas omedelbart polis.

Om skada, åverkan eller annat onormalt upptäcks kontaktar vi omedelbart fastighetsägaren samt skickar ett antal bilder till dennes mobiltelefon eller e-post. Varefter vi samråder om lämplig åtgärd, oftast en provisorisk reparation. Om fastighetsägaren önskar tillkallar vi hantverkare för ytterligare reparationer, eller annat arbete.

Överenskommen tid utöver vad som ingår i tillsynsavtalet, som Hemrex genomför, specificeras och faktureras vid nästa fakturatillfälle. De fall extern hantverkshjälp anlitas, gäller dennes taxa, vilken fastighetsägaren kommer att debiteras direkt av respektive företag.

 
Vi ser till ditt hus när du inte kan

" - Ligger vid poolen i Grekland, fick just ett sms från Hemrex om att allt var ok med huset där hemma. Nu behöver vi inte vara beroende av grannar eller familj."
Så mycket mer än en städfirma, vi gör vardagen enklare i hela södra Skåne!

Vi utför tjänster i hela Skåne.


Våra kontor:


Hemrex AB

Sixten Sparres gata 2A
271 39 Ystad

Företagsvägen 44
227 61 Lund

Isolatorvägen 11
291 62 Kristianstad

Tel: 020-721 721
Mail: info@hemrex.se
Öppettider: Mån - Fre 10.00 - 15.00