Vår vision är att skapa glädje genom att underlätta människors vardag .

Sedan 2011 har Hemrex underlättat vardagen för privatpersoner, företag, föreningar och offentliga verksamheter.


Vi erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsskötsel, hantverksservice, flytthjälp, flyttstädning, vardagsomsorg och mer.


Alla våra medarbetare har kvalificerad yrkeskunskap för sina respektive områden och en internutbildning i service och kundbemötande. Bredden på våra tjänster och utbildningsnivån hos våra medarbetare gör helheten för vad vi kan erbjuda unik för hela landet.


Allt vi gör har sin grund i våra kärnvärden som kretsar kring enkelhet, trygghet och kvalitet.


Vi vill göra vardagsservice enkel och tillgänglig för dig som anlitar oss. Det ska vara tryggt att för dig att öppna ditt hem eller din arbetsplats för den service du beställt när vi kommer till dig. Resultatet av arbetet vi utfört ska vara av hög kvalitet och när vi lämnar din hem eller arbetsplats ska du känna dig nöjd, glad och att din omgivning fått ett trivsamt lyft av våra tjänster.


Uppdrag

Vårt uppdrag är att erbjuda smidig, hållbar och trevlig service för hem och arbetsplatser i södra Sverige.


Vårt ansvar

Förutsättningarna för djur och människors välmående på vår planet diskuteras dagligen. Att vårt klimat har förändrats till följd av mänsklig påverkan är bortom allt tvivel. Otvivelaktig är också lösningen på våra problem: vi måste ändra vår påverkan till det bättre.


Lösningen kommer inte från ett enda håll. En ensam aktör kan inte lösa alla svårigheter vi står inför gemensamt. Men vi på Hemrex är övertygade att alla kan göra sin del av uppgiften.