Flytthjälp

Vi packar ner, flyttar, magasinerar och är din flytthjälp från start till slut. Vi utgår från Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad och flyttar åt alla hem i hela Skåne. Boka en flyttfirma som har över 10 år i branschen när det är dags för dig att byta bostad.

Flytthjälp
Vi bär ut dina saker från bostaden du flyttar ut ifrån, transporterar till din nya och lyfter in alla lådor och möbler till din nya bostad. Packar du själv behöver du bara se till att använda riktiga flyttlådor. Vi flyttar självklart ut och in boenden som har trappor men saknar hiss. Vi är vana vid att flytta.

Nedpackning
Väljer du hjälp med nedpackning så behöver du bara berätta eller märka upp vilka saker som ska med eller inte i flytten. Resten tar vi hand om. Vi använder stabila flyttlådor och skyddsemballage för att skydda madrasser, speglar, tavlor, lampfötter och liknande som är för stora lägga i lådor.

Magasinering
Av olika anledningar kan det vara skönt att låta vissa möbler eller lådor mellanlanda i ett magasin i samband med en flytt. Oavsett om det handlar om en ensam soffa eller om du behöver magasinera hela lägenheten, så bokar vi ett passande magasinsutrymme hos någon av våra samarbetspartners och tar hand om transporten dit.

Återvinning
Det är inte alltid man vill flytta med sig allt till sitt nya hem. Möbler och prylar som du vill bli av med tar vi hand om och transporterar till närmsta återvinningscentral eller andrahandsbutik så att allt tas om hand på ett hållbart sätt. Har du önskemål om vilken andrahandsbutik du vill skänka till tar vi gärna emot det, annars väljer vi en pålitlig aktör i närområdet.

Bygg ditt flyttpaket

Vår flyttjänst är uppbyggd för att underlätta för dig så mycket som möjligt, på de områden du behöver och vill ha hjälp i din flytt. Här ser du vad som alltid ingår och vad du kan välja att inkludera i ditt flyttpaket. Priset beräknar vi efter dina val och du får allt på en samlad faktura.

Det här ingår alltid

Försäkring enligt Bohag 2012.
Transport från bostaden du lämnar till den nya
Varsam hantering och skyddsplast runt möbler och madrasser

Det här kan också ingå

Stabila flyttlådor, räkna med 1 låda/kvm bostadsyta
Ned- och uppackning av lådor
Nedmontering av hyllor, möbler och lampor
Magsinering
Transport till återvinning

Flyttstädning
Behöver du också boka flyttstädning? Vi flyttstädar grundligt enligt protokoll så att nästa boende säkert ska bli nöjd med städningen. Flyttstädning går att boka i hela Skåne och i Uppsala.

Tre tips för en smidigare flytt

Det är mycket du förväntas ha koll på inför en flytt. Här ger vi dig tre tips som kan underlätta flyttdagen för dig.

1

Sortera och släng

Innan du beställer nedpackning eller börjar packa ner själv: sortera och släng. I ditt nya hem vill du bli glad av att öppna varje låda och hitta alla dina roliga och bra prylar. De du tröttnat på kan du passa på att skänka, sälja eller slänga långt innan flytten.

2

Be om hjälp

Vänner och familj är aldrig så viktiga som vid en flytt. Men är de egentligen jättebra på allt? När du bokar flytthjälp hos oss kan du passa på att boka till exempel elektriker eller hantverkare samtidigt, så får du all hjälp samlad.

3

Lämna kvar taklamporna

För din och för vår skull kan du låta taklamporna sitta kvar i taket. Då har både du och vi belysning att se hela dagen. Vi tar med oss lamporna sist av allt så att de kommer med till ditt nya boende.