Flyttstäd

Vår flyttstädning är grundlig och sker enligt protokoll för att alltid bli godkänd av nästa inflyttare. Vi flyttstädar i Uppsala och hela Skåne. I Skåne utgår vi från Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad.

Vad ingår i flyttstädning?

Flyttstädningen är en fullständig och grundlig städning av alla ytor i ditt hem. Städning av biytor som garage och förrådsutrymmen ingår inte i grundtjänsten flyttstädning men går utmärkt att lägga till. Här ser du vad vi städar i varje rum.

I alla rum

Rengöring in- och utvändigt av garderober
Rengöring av golvlister, karmar, fönsterbrädor och kontakter
Torkning av dörrar, element och målade ytor
Damning av väggar
Rengöring av golv
Fönsterputsning in- och utvändigt

I kök

Rengöring av kyl, frys och sval invändigt, utanpå och under*
Rengöring av spis, ugn och ugnsplåtar*
Rengöring in- och utvändigt av diskmaskin*
Torkning in- och utvändigt av skåp och lådor
Torkning utvändigt av köksfläkt och ventiler
Torkning av belysning
Fönsterputsning in- och utvändigt

I badrum och på toalett

Rengöring av badkar, dusch och toalett, även under badkar*
Rengöring av kran och handfat
Rengöring av speglar och kakel
Rengöring av tvättmaskin, torktumlare och torkskåp in- och utvändigt*
Rengöring av golvbrunnar och ventiler
Torkning av belysning, fasta skåp och armaturer
Fönsterputsning in- och utvändigt

*Städning under och bakom vitvaror i kök och bad utgår vid fast montering. Kyl, frys och sval ska vara tömda, avstängda och avfrostade. Om vitvaror är utdragsbara är det ditt ansvar som kund att dra fram dem så att vi kan städa. Du återställer själv utdragna vitvaror och nedmonterad front till badkar/jacuzzi. Rengöring av vattenlås i golvbrunn ingår, men rengöring av avloppsrör och vattenlås till handfat och tvättställ ingår inte.

En trygg städfirma

Vår flyttstädning utgår alltid från Mäklarsamfundets rekommendationer så att du kan vara säker på att din städning blir godkänd av nästa som flyttar in. Det är vårt sätt att visa att vi är en trygg städfirma som tar ansvar. När vi städat färdigt får du en skriftlig sammanställning som visar precis vad vi städat, den kan du använda när du lämnar över din bostad till nästa boende.

Ladda ner
mäklarsamfundets pdf här.

Flytthjälp i Skåne

Om du behöver kan vi ta hand om hela din flytt. Vi packar ner, transporterar, packar upp, monterar och magasinerar efter dina önskemål. Du väljer såklart själv vilka bitar du vill ha hjälp med och får ett pris därefter. Vår flyttjänst går att boka i hela Skåne.

Garanti

Du får alltid garanti på våra tjänster så att du ska känna dig trygg. När vi är klara med ett arbete hos dig lämnar vi alltid kvar en checklista så att du kan se vad vi gjort i detalj. I våra villkor kan du läsa mer om garanti och ansvar.

Dödsbon och större flyttar

Allt har sin tid och var pryl ska hamna på rätt plats. Vår samlade tjänst för att ta hand om ett dödsbo hjälper dig med de praktiska bitarna. Genom ett samarbete med Ystads Auktioner kan du få hjälp att sälja sådant som är av värde men som du eller din familj inte har plats till. Bortforsling och städning fixar vi på Hemrex.

Priser

När du bokar flyttstädning ingår fönsterputs. Ditt totalpris offereras baserat på två faktorer: antal kvadratmeter att städa och en timkostnad för fönsterputs.

Här ser du kvadratmeterpris för städning och hur lång tid det tar att putsa fönster baserat på hemstorlek. Ditt totalpris får du genom att lägga ihop flyttstädning och fönsterputs.

Flyttstädning

0 - 59 m2
116:-/m2
58:-/m2
60 - 120 m2
102:-/m2
51:-/m2
121 - 200 m2
92:-/m2
46:-/m2
201 - 300 m2
80:-/m2
40:-/m2

Fönsterputsning

1 timme
670:-
335:-
1.5 timme
1 005 :-
503 :-
2 timmar
1 340 :-
670 :-
3 timmar
2 010 :-
1 005 :-
Större bostäder offereras

1

Priser i orange avser pris efter skattereduktion som är en halverad arbetskostnad vid rutavdrag eller 30% avdrag på arbetskostnaden vid rotavdrag. Kvadratmeterpriser gäller vid normal smutsighet och standard. Vid extra smutsighet, fler wc/bad än normal standard, biytor som råkällare, garage, förråd, uterum, balkong samt rengöring av persienner och kamin måste detta uppges vid bokning och kostnad för dessa ytor tillkommer. Boendet ska vara tömt när tjänsten ska utföras.

2

Inställelseskostnad om 498 kr/tillfälle tillkommer.

Checklista inför
flyttstädning

Har du plockat ur alla skrymslen, vår och djupa garderober? Toppen!

Har du tömt, frostat av och lämnat kyl och frys avstängda? Tack!

Tänk inte på material! Vi står för alla redskap och produkter vi behöver för att städa ditt hem.

Har du en skada någonstans som vi behöver veta om? Ett fönster som inte går att öppna eller liknande? Berätta det för oss så att vi vet.

Har du balkong, vind, förråd eller garage som du också vill att vi städar? Tänk på att boka städ för de här ytorna också i så fall.

Efter städningen besiktigar du arbetet ihop med våra hemrexare på plats. Du får alltid nöjd kund-garanti på vår flyttstädning och skulle något inte bli godkänt åtgärdar vi det direkt.