Slutstäd semesterboende

Efter avslutad semester i stugan, huset eller lägenheten som du har hyrt tar vi hand om slutstädningen. Vi följer ett protokoll anpassat efter uthyrares krav på slutstädning och tar uppdrag i hela Skåne och Uppsala. I Skåne utgår vi från Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad. Priset avgörs av ytan du behöver städad.

Be om offert

Vidare

Det här ingår
När du bokar en slutstädning för ett semesterboende följer vi alltid vårt slutstädningsprotokoll. Här ser du vad som ingår i de olika rummen.

I hall, sovrum & vardagsrum

Torkning av lister, karmar och fönsterbrädor
Torkning av ytor, skåpsluckor och armaturer
Putsning av speglar
Dammtorkning av hyllor och möbler
Dammsugning av mattor
Dammsugning och våttorkning av golv

I kök

Rengöring av köksbänk, kakel och ovansida på spis
Invändig rengöring av skåpet där sopbehållaren finns
Torkning av utsidan på ugn, kyl, frys, fläkt
Torkning av insidan på ugn och kyl
Torkning av ytor, skåpsluckor och armaturer
Dammsugning av lister
Dammsugning och våttorkning av golv

Djupare rengöring som avfrostning av frys eller rengöring av fläktfilter ingår inte i grundtjänsten. Däremot kan du lägga till den typen av extrainsatser efter behov.

I badrum och på toalett

Rengöring på ut- och insidan av badkar, dusch och toalett
Rengöring av kran och handfat
Torkning av speglar, kakel och utsidan på vitvaror
Torkning av ytor, skåpsluckor och armaturer
Dammsugning av lister
Dammsugning och våttorkning av golv

Priser

Slutstädning semesterboende

0 - 35 m2
1.436:-
718:-
36 - 50 m2
48:-/m2
24:-/m2
51 - 70 m2
42:-/m2
21:-/m2
71 - 90 m2
38:-/m2
19:-/m2
91 - 120 m2
34:-/m2
17:-/m2
121 m2 - uppåt
32:-/m2
16:-/m2

1

Priser i orange avser månadspris efter skattereduktion som är en halverad arbetskostnad vid Rut-avdrag eller 30% avdrag på arbetskostnaden vid Rot-avdrag.

Större bostäder offereras

Finns i hela Skåne
Vi utför slutstädning på alla orter i hela Skåne. Våra kontor finns idag i Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad och vår ambition är att expandera norrut. Om du hyr semesterboende en bit ifrån våra kontor kan du vara lugn, vi kör till alla hem i Skåne. Skulle du hyra över landskapsgränsen kan du alltid kontakta oss med din förfrågan, beroende på avstånd kanske vi kan hjälpa dig ändå.

Tilläggstjänster

Om du vill lägga till tjänster till din slutstädning kan du göra det baserat på vad du behöver.

Fönsterputsning

Vid en fönsterputsning rengör vi både in- och utsida av alla fönster. Efter behov öppnar vi och putsar också mellan fönsterglasen. Vi utför putsning oavsett glasstorlek och placering på bygganden genom att anpassa material och redskap efter dina fönster och glaspartier. Mer om fönsterputs

Trädgårdsservice

Har du hyrt en semesterbostad med tillhörande grönyta eller trädgård en längre tid förväntar sig ibland din uthyrare att du ser över utomhusmiljön innan du lämnar. Med vår tjänst trädgårdsservice kan du låta en trädgårdsmästare klippa gräset, häckarna och rensa bort ogräset. När du anlitar utbildade trädgårdsmästare kan du också vara säker på att de alltid anpassar skötseln efter vad växterna i din hyrda trädgård mår bäst av.

Installation och reparationer

Förhoppningsvis har din semester förflutit utan större dramatik. Vi vill ändå säga att det inte är hela världen om exempelvis en list eller ett trappräcke råkat lite illa ut. Våra hantverkare, målare och byggarbetare tar hand om stora som små, och väldigt små, arbeten för att återställa också småskador till ursprungsskick.