10 skjortor
tvätt & strykning 250 kr*

*Alla priser beräknade efter rutavdrag. Hämtning och lämning ingår inom Ystad kommun.

Tvättjänster

I vårt tvätteri tar vi hand om all sorts tvätt. Vardagstvätt, fintvätt av ömtåliga plagg och större otympliga textilier som mattor, gardiner, möbelklädsel och liknande. I Tvätteriet i Ystad tvättar vi åt privatpersoner och företag runt om i Skåne. Priset beräknar vi utifrån mängd och typ av textil.

Kolla priset

Vidare

Ett tvätteri för alla textilier

Vi tvättar alla textilier som behöver en uppfräschning eller rejäl rengöring för att upplevas som nya igen. Tvätteriet är utrustat för att ta hand om din grovtvätt, vardagstvätt och fintvätt. Om du är osäker på ifall vi kan ge dina textilier rätt behandling är du välkommen att kontakta oss innan du bokar tvätt.

Så här funkar det

Boka din tvätt här
Packa allt i våra tvättsäckar.
Lämna in din tvätt till Tvätteriet eller låt oss hämta. Är du inte hemma vid hämtning ställer du tvättsäcken vid dörren. Upphämtningsdagar hittar du här här.
Hämta upp eller låt oss lämna tillbaka tvätten veckan efter. Är du inte hemma lämnar vi den vid dörren. Klart.
Din faktura betalar du inom 10 dagar

Fast pris eller pris per plagg Du ska inte betala för mer än du behöver ha tvättat. Därför sätter vi våra priser utifrån vilken typ av textil eller plagg du vill tvätta. Här hittar du priser på våra vanligaste typer av tvätt. Tvätt i de här kategorierna är som regel färdig inom en vecka från att du lämnade in. Exakt datum får du när du kontaktar oss eller lämnar in din tvätt. Du kan även välja våra förmånliga 5kg eller 10kg tvättsäckar till fast pris.

Hushållstvätt

Ordinarie frånpriser

Hushållstvätt 5kg
250 kr
Hushållstvätt 10kg
500 kr
Dunkudde
139 kr
Duntäcke enkel
299 kr
Sängsett, manglat
100 kr/kg
Duntäcke dubbelt
399 kr
Överdrag dubbelt
399 kr
Soffklädsel
151 kr/kg
Överdrag enkelt
199 kr
Bäddmadrass enkel
799 kr
Matta
279 kr/m²
Bäddmadrass dubbel
1099 kr
Trasmatta
55 kr/kg

Tvätt och strykning

Ordinarie frånpriser

Kavaj
199 kr
Dunjacka
378 kr
Jacka
270 kr
Dunjacka
Canada goose typ
539 kr
Kappa eller rock
248 kr
Kostym
350 kr
Klänning
be om pris
Byxor
140 kr
Skjorta inkl stryk/st
29 kr
Brudklänning
Gäller endast tvätt
be om pris
Skjorta inkl stryk 10st
250 kr

Priser ovan är generella.
Priserna kan komma att ändras vid inlämning beroende på model och material

RUT-avdrag
För alla tjänster som är godkända för RUT-avdrag visar vi vad priset blir efter genomfört RUT-avdrag. När du beställer en tjänst behöver du bara meddela att du vill göra avdraget så tar vi hand om all administration.

Hitta till oss

Öppettider sommar

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

12 - 17

12 - 17

12 - 18

12 - 17

12 - 17

stängt

stängt

Pilgränd 3, 271 42 Ystad
Direkt: 0411 105 90
Växel: 020 721 721

Tvätteriet håller stängt under vecka 29 och 30.

Hämtning och lämning av tvätt görs även
utom vanliga öppettider.

Snällt mot människa och natur
All vår vardags- och fintvätt sker med tvätt- och sköljmedel som är godkända allergi- och miljövänliga alternativ. Vill du veta mer om hur och vad vi tvättar med berättar vi gärna mer när du bokar, så att du vet att dina kläder tvättas på ett sätt som du kommer må bra av.

Fläckborttagning
Då och då behöver en soffklädsel eller en blus lite extra uppmärksamhet. Viss fläckborttagning ingår när du lämnar in tvätt till oss, men om du har en särskilt besvärlig fläck som du vill att vi tar hand om behöver du berätta om den för oss. Vi har sett och behandlat de allra flesta fläckar du kan tänka dig, så vi kommer att råda bot på din fläck också.

+

Hemstädning + tvätt = sant
Du som har abonnemang på hemstädning hos oss kan lägga till tvätt på samma abonnemang. Då får du leverans av ren tvätt samma dag som vi städar och när vi städat klart tar vi med oss din nya smutstvätt tillbaka till Tvätteriet. På det sättet slipper du kostnaden för själva abonnemanget på tvätt och betalar bara för tvätten du lämnar till oss. Rena sängkläder som levereras till ett nystädat sovrum låter ju inte fel. Hur du vill lägga upp ditt kombinerade abonnemang anpassar vi efter vad du behöver.

Abonnemang på tvätt
Gör vardagen lite lättare för dig själv och boka abonnemang på tvätt. Då får du tvätten hämtad och lämnad med jämna mellanrum utan att du behöver boka varje tillfälle. Du bestämmer själv om du vill ha tvättat en gång i månaden, varje vecka eller så ofta som du behöver. I våra abonnemang på tvätt ingår upphämtning och lämning. Priset på ditt abonnemang beror på hur ofta du vill ha upphämtning, hur mycket tvätt och vilken typ av textilier du vill att vi tar hand om.

Textilvård baserad på kunskap
Rätt textilvård gör att kläder, mattor och möbelklädsel lever längre. Baserat på materialkunskap kan vi tvätta alla material skonsamt men effektivt. I vårt Tvätteri arbetar hemrexare som är utbildade för att ge dina kläder och textilier precis den tvätt och vård som gör att du kan glädjas åt dina favoriter nu och flera år framåt.

Vi hämtar och lämnar gratis
Du kan välja själv om du vill att vi ska hämta upp din tvätt eller om du hellre kommer och lämnar den själv. Om du vill att vi ska hämta tvätten lämnar du den bara vid din dörr den dagen vi hämtar på din ort. På samma sätt lämnar vi tillbaka den rena tvätten samma veckodag veckan efter. För order på över 250:- hämtar och lämnar vi utan extra kostnad. För order under 250:- tillkommer en kostnad på 99:-/per tur.

Hemrexare har kollektivavtal
Alla som arbetar hos Hemrex och vårt Tvätteri är anslutna till kollektivavtal. Det är en självklarhet för oss att våra anställda ska känna sig säkra på sin arbetsplats och arbeta under bra och rättvisa villkor. Att visa att våra anställda är kollektivavtalsanslutna är också vårt sätt att berätta för dig att vi är en ansvarsfull arbetsplats och pålitlig leverantör.

Nöjd kund-garanti
Som kund till oss vill vi att du alltid ska bli nöjd. Skulle du inte bli nöjd följer vi upp och åtgärdar utan tilläggskostnader, såklart. När du beställer tjänster från oss ska du vara säker på att du får det du anlitar oss för. Kontakta oss via e-post eller telefon om du har frågor om nöjd kund-garantin.