Vardagsomsorg

Din privata hemtjänst och seniorservice från det att du fyllt 65 år. Vårt fokus är trygghet. Du får alltid hjälp av utbildad personal och en personlig kontakt med din hemrexare. Vi utgår från Uppsala, Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad. Rutavdrag gäller och avdraget går till den som bokar tjänsten. Boka till dig själv eller till en närstående.

Få offert & boka

Vidare

Tillfällig service eller abonnemang på hemhjälp

Vad du behöver avgör hur vi utformar din hemtjänst. Du väljer själv om du vill lägga upp din seniorservice som ett abonnemang med återkommande besök eller boka tjänsten som en extra hjälp vid enstaka tillfällen. När du berättat vad du behöver hjälp med ser vi till att tjänsten blir utformad för att ge dig bästa möjliga omsorg och stöttning i vardagen.

Det här kan ingå i vardagsomsorg

Tjänsten vardagsomsorg har vi byggt upp under flera år med erfarenhet av de behov våra kunder haft. Vi kan till exempel hjälpa dig att duscha och laga mat åt dig två dagar i veckan. Kanske veckohandla varje måndag och slå dig en signal varje kväll för att höra hur din dag varit. När du bokar vår seniorservice utgår vi alltid från vad du behöver för att se hur vi kan hitta den typ av hemhjälp som hjälper dig allra mest.

Exempel på omsorgstjänster

Tvätthjälp
Matlagning
Inköp och handling
Dusch & personlig hygien
Promenad- och fikasällskap
Tillsyn och regelbunden telefonkontakt
Ärendeservice som följer med till frisör, bibliotek, läkare, teater eller liknande

Vad kostar det?

Tjänst

Pris med RUT-avdrag

Inställelsesavgift per tillfälle*
58 kr/tillfälle
Vardagsomsorg
316 kr/timme

Vardagsomsorg är en tjänst som är godkänd för RUT-avdrag. Den som kan göra avdraget är den som betalar för tjänsten. Beroende på om du beställer tjänsten vid enstaka tillfällen eller som ett längre abonnemang kommer priset att variera lite.

*Inställelseavgiften gäller för dig som är över 65år.

Alla våra priser +

Så här går det till

Att få lite extra hjälp i vardagen ska vara enkelt. Det tycker vi är hela poängen. Vill du boka vardagsomsorg för en enskild uppgift behöver vi oftast inte göra något förberedande hembesök, då kommer vi bara och hjälper dig direkt. Om du vill ha hjälp med flera små eller en större uppgift ingår ett hembesök för att få en bild av vad du behöver.

1

Kontakta Hemrex

Kontakta oss via telefon eller e-post och berätta vad du vill ha hjälp med.

2

Kostnadsfritt hembesök

Vi kommer hem till dig så att du får visa och förklara på plats, kostnadsfritt såklart.

3

Vi utför uppdraget

På en bokad dag och tid kommer vi och utför den eller de tjänster du beställt.

4

Faktura

Efter avslutat arbete får du en faktura på arbetet. Fakturan går till den person som bokade tjänsten.

Kostnadsfritt hembesök inför seniorservice
Om du vill kan du abonnera på tjänsten vardagsomsorg som en återkommande hjälp i vardagen. Då bygger vi våra besök efter vad du behöver hjälp med. Du kanske vill ha regelbunden städning och matlagning men kunna beställa till ärendeservice då och då när du behöver. Hur du vill att din privata hemtjänst ska utformas avgör du själv. Vid det inledande kostnadsfria hembesöket går vi igenom alla önskemål och förutsättningar och formar ett abonnemang som känns bra för dig.

Samma hemrexare varje gång
Hjälp i hemmet är en personlig sak, därför är det viktigt för oss att skapa en personlig kontakt till dig. När du får regelbunden hjälp via vardagsomsorg ser vi till att du så långt som möjligt får hjälp av samma person vid varje besök. När du är trygg med oss, kan vi ge dig den bäst anpassade omsorgen. Om din hemrexare skulle åka på semester eller sluta arbeta hos oss får du alltid tydlig information om vem som kommer att bli din tillfälliga eller nya hemrexare innan bytet sker.