Vardagsomsorg

Vardagsomsorg är en tjänst för dig som är senior. En privat hemtjänst eller seniorservice som hjälper dig med uppgifter i och kring hemmet. Vi utgår från Uppsala, Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad och hjälper dig med att bland annat koppla in teknik, hänga upp gardiner eller veckohandla. Du kan boka till dig själv eller till någon i din närhet.

Få offert & boka

Vidare

En tillfällig service eller långsiktig hemhjälp

Du väljer själv om du vill lägga upp tjänsten vardagsomsorg som en privat hemtjänst med abonnemang på återkommande besök eller boka tjänsten som en extra hjälp vid enstaka tillfällen. Tjänsten är utformad för att passa dig som är senior eller som av olika anledningar inte har möjlighet att utföra vissa sysslor själv. Till exempel till följd av skada, sjukdom eller funktionsvariation.

Det här kan ingå i vardagsomsorg

Tjänsten vardagsomsorg har vi byggt upp under flera år med erfarenhet av de behov våra kunder haft. När du bokar vår service utgår vi alltid från vad du behöver för att se hur vi kan hitta den typ av seniorservice eller hemhjälp som löser dina uppgifter på bästa tänkbara sätt. Här presenterar vi en liten lista på vilka tjänster vi oftast får förfrågan om att hjälpa till med.

Exempel på omsorgstjänster

Tvätthjälp
Ommöblering
Matlagning
Inköp och handling
Reparationer eller montering
Installation eller omkoppling av hemelektronik
Ärendeservice som följer med till frisör, bibliotek, läkare, teater eller liknande
Promenadsällskap

Vad kostar det?

Tjänst

Pris med RUT-avdrag

Inställelsesavgift per tillfälle*
58 kr/tillfälle
Vardagsomsorg
297 kr/timme

Vardagsomsorg är en tjänst som är godkänd för RUT-avdrag. Den som kan göra avdraget är den som betalar för tjänsten. Beroende på om du beställer tjänsten vid enstaka tillfällen eller som ett längre abonnemang kommer priset att variera lite.

*Inställelseavgiften gäller för dig som är över 65år.

Alla våra priser +

Så här går det till

Att få lite extra hjälp i vardagen ska vara enkelt. Det tycker vi är hela poängen. Vill du boka vardagsomsorg för en enskild uppgift behöver vi oftast inte göra något förberedande hembesök, då kommer vi bara och hjälper dig direkt. Om du vill ha hjälp med flera små eller en större uppgift ingår ett hembesök för att få en bild av vad du behöver.

1

Kontakta Hemrex

Kontakta oss via telefon eller e-post och berätta vad du vill ha hjälp med.

2

Kostnadsfritt hembesök

Vi kommer hem till dig så att du får visa och förklara på plats, kostnadsfritt såklart.

3

Vi utför uppdraget

På en bokad dag och tid kommer vi och utför den eller de tjänsterna du beställt.

4

Faktura

Efter avslutat arbete får du en faktura på arbetet.

En personlig seniorservice
Om du vill kan du abonnera på tjänsten vardagsomsorg som en återkommande hjälp i vardagen. Då bygger vi våra besök utefter vad du behöver hjälp med. Du kanske vill ha regelbunden städning och matlagning men kunna beställa till ärendeservice då och då när du behöver. Hur du vill att din privata hemtjänst ska utformas avgör du själv. Vid det inledande kostnadsfria hembesöket går vi igenom alla önskemål och förutsättningar och formar ett abonnemang som känns bra för dig.

En trygghet för dig
När vi kommer och hjälper dig är det alltid samma hemrexare som besöker dig. Det gör att du kommer att bekanta dig med din hemrexare och den personen kommer att lära känna ditt hem väldigt bra. Om din hemrexare skulle åka på semester eller sluta arbeta hos oss får du alltid tydlig information om vem som kommer att bli din tillfälliga eller nya hemrexare innan bytet sker.

Vi tar hand om dig

Vardagsomsorg

Agneta Andersson

agneta@hemrex.se

0411-35 07 840701-435 599

Vardagsomsorg

Anette Ottosson

anette@hemrex.se

0411-53 99 910702-968878