Vardagsomsorg

Vardagsomsorg hjälper dig med uppgifter i och kring hemmet i hela Skåne och Uppsala. I Skåne utgår vi från Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad. Det kan röra sig om att koppla in teknik, att hänga upp gardiner eller att hjälpa dig handla. Du kan boka till dig själv eller till någon i din närhet.

Få offert & boka

Vidare
Kampanjerbjudande

Lite extra hjälp
i vardagen

Boka nu så får du prova på för endast 150 kr/tim i upp till fyra timmar. Boka gör du via kundtjänst på 020 721 721 eller chatten.

150kr/timProva påVardagsomsorg*

* Alla priser är beräknade efter rutavdrag. Inställelseavgift på 58 kr tillkommer. Erbjudandet omfattar upp till 4 timmars arbete vid ett tillfälle per hushåll och gäller för dig som inte har bokat den här tjänsten förut. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Du behöver boka erbjudandet senast 31 juli 2022.

En tillfällig eller långsiktig hjälp

Tjänsten vardagsomsorg har vi byggt upp under flera år med hjälp av erfarenhet av de behov våra kunder haft. De är utformade att passa dig som av olika anledningar inte har möjlighet att utföra vissa sysslor själv som till exempel skador, sjukdom, funktionsvariationer eller ålder. Du väljer själv om du vill lägga upp tjänsten som återkommande besök eller boka tjänsten som en extra hjälp vid enstaka tillfällen.

Det här kan vi hjälpa till med

När du bokar vardagsomsorg utgår vi alltid från vad du behöver för att se hur vi kan hitta en tjänst som löser dina uppgifter. Här presenterar vi en liten lista på vilka tjänster vi oftast får förfrågan om att hjälpa till med.

Exempel på omsorgstjänster

Städning
Tvätthjälp
Ommöblering
Matlagning
Inköp och handling
Reparationer eller montering
Installation eller omkoppling av hemelektronik
Ärendeservice som följer med till frisör, bibliotek, läkare, teater eller liknande
Promenadsällskap

Vad kostar det?

Tjänst

Pris med RUT-avdrag

Inställelsesavgift per tillfälle*
58 kr/tillfälle
Vardagsomsorg
280 kr/timme

Vardagsomsorg är en tjänst som är godkänd för RUT-avdrag. Den som kan göra avdraget är den som betalar för tjänsten. Beroende på om du beställer tjänsten vid enstaka tillfällen eller som ett längre abonnemang kommer priset att variera lite.

*Inställelseavgiften gäller för dig som är över 65år.

Alla våra priser +

Så här går det till

Att få lite extra hjälp i vardagen ska vara enkelt. Det tycker vi är hela poängen. Vill du boka vardagsomsorg för en enskild uppgift behöver vi oftast inte göra något förberedande hembesök, då kommer vi bara och hjälper dig direkt. Om du vill ha hjälp med flera små eller en större uppgift ingår ett hembesök för att få en bild av vad du behöver.

1

Kontakta Hemrex

Kontakta oss via telefon eller e-post och berätta vad du vill ha hjälp med.

2

Kostnadsfritt hembesök

Vi kommer hem till dig så att du får visa och förklara på plats, kostnadsfritt såklart.

3

Vi utför uppdraget

På en bokad dag och tid kommer vi och utför den eller de tjänsterna du beställt.

4

Faktura

Efter avslutat arbete får du en faktura på arbetet.

Ett personligt abonnemang
Om du vill kan du abonnera på tjänsten vardagsomsorg som en återkommande hjälp i vardagen. Då bygger vi våra besök utefter vad du behöver hjälp med. Du kanske vill ha regelbunden städning och matlagning men kunna beställa till ärendeservice då och då när du behöver. Hur ofta du vill ha vår hjälp avgör du själv. Vid det inledande kostnadsfria hembesöket går vi igenom alla önskemål och förutsättningar och formar ett abonnemang som känns bra för dig.

En trygghet för dig
När vi kommer och hjälper dig är det alltid samma hemrexare som besöker dig. Det gör att ni kommer att bekanta er och din hemrexare kommer att lära känna ditt hem väldigt bra. Om din hemrexare skulle åka på semester eller sluta arbeta hos oss får du alltid tydlig information om vem som kommer att bli din tillfälliga eller nya hemrexare innan bytet sker.