Fönsterputsning

Hemrex erbjuder trygg och professionell fönsterputs för alla fönster. Vi utgår från Ystad, Lund, Helsingborg, Kristianstad och Uppsala men utför fönsterputs åt hem och företag i hela Skåne och Uppsala. Boka oss vid enstaka tillfällen när du behöver, eller starta ett abonnemang så får du rena fönster med jämna mellanrum över hela året. Här kan du klicka hem en kostnadsfri offert direkt.

Få offert & boka

Så här enkelt är ett abonnemang

Förfrågan online

Välj datum för din första putsning i kalendern. Fyll i hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster du har.

Superpris på första

När du valt typ av abonnemang kostar din första putsning endast 199 kr. Härifrån vet vi hur många fönster du har och hur lång tid en putsning hos dig tar.

Återkommande putsning!

Efter ditt första tillfälle bokar vi automatiskt in ytterligare 3 putsningar. Du får avisering en vecka innan vi kommer och putsar dina fönster.

Hemrex tipsar!

Fönsterputs på abonnemang

Om du väljer fönsterputs på abonnemang kommer vi till dig vid minst 4 tillfällen på ett år. Då får du skinande rena fönster hela året och behöver inte tänka på att du ska boka in nya tillfällen. Allt går av sig själv.

Fördelar:

• Endast 199:-* vid första tillfället

• Återkommande fönsterputsning

• Du slipper själv boka in nya tillfällen

• Skinande rena fönster hela året

• Enkelt att lägga till invändig fönsterputs

199:-* vid första tillfället

*Priset är beräknat efter rutavdrag och inställelseavgift är inkluderad. Gäller ditt första tillfälle när du startar ett abonnemang på fönsterputs om minst 4 tillfällen per år. Erbjudandet gäller endast utvändig putsning av upp till 20 fönster på bottenvåning. Kan endast bokas av nya kunder.

Boka

Fönsterputs ett tillfälle

När du bokar fönsterputs vid enstaka tillfällen kan du själv välja när du vill boka in din fönsterputsning.

Fördelar:

• Smidigt om du har litet behov, alltså 1-2 putsningar/år

• Du binder inte upp dig på fler tillfällen än de du bokar

• Perfekt att lägga till invändig fönsterputsning

335:-* /timme

Vårt pris per timme för enstaka tillfällen är 670 kr, efter rutavdrag är timpriset 335 kr.

Boka

Priser på fönsterputsning

Abonnemang

Vid ditt första tillfälle som ny kund 199:- *

*Priset är beräknat efter rutavdrag och inställelseavgift är inkluderad. Gäller ditt första tillfälle när du startar ett abonnemang på fönsterputs om minst 4 tillfällen per år. Erbjudandet gäller endast utvändig putsning av upp till 20 fönster på bottenvåning. Kan bokas av nya kunder.

InställelseAvgift 1
80 kr/tillfälle*
Fönsterputs abonnemang
303 kr/timme*
Exempel 2 timmars fönsterputs
606 kr/tillfälle*

Enstaka tillfälle

Inställelseavgift 1
150 kr
Fönsterputs
335 kr/timmen*

*

Alla priser efter RUT-avdrag

1 Inställelseavgift om 80 kr som bekostar transport, rengöringsmedel och administration gäller vid abonnemang. Vid bokning av enstaka tillfälle är inställelseavgiften 150 kr.

Vårt pris per timme för enstaka tillfälle är 670 kr, efter RUT-avdrag är timpriset 335 kr.

Alla våra priser +

Det här ingår i en fönsterputsning

När vi putsar fönster gör vi alltid det enligt ett protokoll som garanterar dig ett rent resultat. Vissa saker gör vi varje gång och vissa saker behöver du lägga till i din bokning. Här kan du läsa om vad som ingår.

Det här gör vi alltid

Utvändig putsning
Borttagning av svåra fläckar på utsidan
Torkning av utvändiga karmar och fönsterbräden

Det här kan vi också göra

Invändig putsning, då ingår borttagning av svåra fläckar på insidan
Putsning mellan glas om fönstren är delningsbara
Torkning av invändiga karmar och fönsterbräden

Hur bra är vi?

Det här tycker våra kunder om vår fönsterputsning enligt recensioner på reco.se. Håller du med? Testa oss och känn efter.

Beställde fönsterputs och fick ett väldigt trevligt bemötande av personen som kom och putsade. Fönstrena blev dessutom perfekt putsade. Det enda som strulade lite var att personen som skulle putsa hade fått en senare tid angiven jämfört med den jag hade fått bekräftad av Hemrex. Eftersom jag jobbade hemifrån i dessa corona tider var det inget problem.
Jag kommer att anlita dem igen.

Marie S - 10. februari 2021

Har aldrig haft så rena fina fönster.

Gunilla S - 29. januari 2021

Fönsterputs! Snabb och enkel kommunikation med kundtjänst. Tjänstvilliga och lösningsfokuserade. Har rekommenderat till vänner och grannar.

Lotta L - 14. februari 2021

Personlig service

Med abonnemang på fönsterputsning får du personlig och heltäckande service. Vi tar hand om både putsningen och administrationen av den. Du behöver alltså inte tänka på vad som ska göras när. Med ett abonnemang är alltid samma hemrexare som besöker dig och när du kontaktar oss via telefon eller e-post har alltid den som svarar koll på dina bokningar.

Abonnemang

När du lägger upp ett abonnemang på fönsterputsning är det du som väljer frekvens på putsningen. Beroende på säsong och omgivningarna kring din fastighet kan du ha olika önskemål kring hur du vill lägga upp ditt intervall. När abonnemanget är i gång behöver du aldrig mer tänka på fönsterputs. Du kommer bara märka att du alltid har rena, härliga fönster. Skulle du märka att du vill göra justeringar i ditt abonnemang kontaktar du oss via telefon eller e-post så hjälper vi dig.

Fritt hembesök inför bokning

Innan du bokar oss eller lägger upp ett abonnemang första gången ingår alltid en kostnadsfri konsultation. Den kan du göra över telefon eller så kan vi komma hem till dig och göra beräkningen på plats. Då har du också möjlighet att ställa frågor och få svar direkt. Efter besöket ger vi dig ett pris som är anpassat efter ditt hem.

I Skåne och Uppsala

Vi utför fönsterputsning i Uppsala och hela Skåne. Våra kontor finns idag i Uppsala, Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad och vår ambition är att expandera norrut för att kunna hjälpa fler hem. För dig som kund spelar det mindre roll vad våra kontor finns, vi kommer till dig för de tjänster du bokat och oavsett var du befinner dig har du alltid nära till oss via telefon eller e-post.

Hemrexare har kollektivavtal

Alla som arbetar hos Hemrex är anslutna till kollektivavtal. Det är en självklarhet för oss att våra anställda ska känna sig säkra på sin arbetsplats och arbeta under bra och rättvisa villkor. Att visa att våra anställda är kollektivavtalsanslutna är också vårt sätt att berätta för dig att vi är en ansvarsfull arbetsplats och pålitlig leverantör.

Nöjd kund-garanti

Som kund till oss vill vi att du alltid ska bli nöjd. Skulle du inte bli nöjd följer vi upp och åtgärdar utan tilläggskostnader, såklart. När du beställer tjänster från oss ska du vara säker på att du får precis det du anlitar oss för. Om du skulle ha frågor om nöjd-kund-garantin kan du kontakta oss via telefon eller e-post.

Grön
fönsterputsning.

En smart väg att ta till bättre utsikter.

Fossilfritt 2030

Att röra oss i ett rent och fräscht hem gör att vi mår bättre. På samma sätt vet vi att en ren natur fri från kemikalier, onödiga utsläpp och skadlig påverkan från oss människor gynnar oss alla. Om naturen mår bra så kommer vi att göra det. Vi vill göra vårt genom att städa upp efter oss. När du väljer en grön fönsterputsning, hjälper du oss att göra just det i ännu större utsträckning.

Snälla men effektiva rengöringsmedel
När du väljer grön fönsterputsning använder vi uteslutande rengöringsmedel som är godkända miljövänliga alternativ. De här produkterna är fria från kemikalier som kan vara skadliga för människor, djur och natur.

Inga engångsartiklar
Vi använder inga produkter eller artiklar som bara används en gång när vi städar. De trasor och skrapor vi använder vid fönsterputsning tar vi med oss tillbaka och tvättar eller rengör för att kunna använda igen. För att minimera förpackningsåtgången använder vi doseringsdispensers för våra rengöringsmedel som går att fylla på om och om igen.

Ruttoptimering för lägre utsläpp
Som verksamhet ligger vår största miljöpåverkan i våra bilresor till, mellan och från olika uppdrag. För att minska våra utsläpp arbetar vi med strategisk ruttoptimering. Det betyder att vi alltid planerar vår transport för att hitta den mest effektiva körvägen som genererar lägst utsläpp. Ruttoptimeringen har gjort att vi har kunnat minska våra koldioxidutsläpp med 15% från år 2018 till 2020.

Fossilfritt 2030
År 2030 kommer alla vår transporter att ske med hjälp av fossilfria bränslen. Redan nu ställer vi om till fordon som kör på el eller biobränslen. Övergången kommer att ske successivt fram till dess att alla våra fordon drivs fossilfritt och förnybart år 2030. Parallellt med målet att bli fossilfria bygger vi ut våra laddningsmöjligheter för att klara vårt framtida mål att transportera oss mestadels med hjälp av el.

Vi påverkar
Som en stor aktör på marknaden ser vi det som en självklarhet att ställa vissa krav på våra leverantörer. Vi väljer våra samarbetspartners med hänsyn till både miljövänliga produkter och strategiskt hållbarhetsarbete. Det är vårt sätt att visa våra leverantörer var efterfrågan ligger och vad vi bör fokusera på inför framtiden. Genom att höja kraven mot våra leverantörer höjer vi kvaliteten på miljösmarta insatser för dig.