Kontorsflytt

Vi packar ner, flyttar, flyttstädar och magasinerar åt kontor i hela Skåne och Uppsala. I Skåne utgår vi från Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad. När det är dags för nästa stora förändring för ditt företag eller förening tar vi hand om flytten. Ta reda på ditt pris nu direkt.

Flyttning
Vi bär ut, transporterar och lyfter in allt du behöver ha med dig från kontoret du lämnar till ditt nya kontor. Du väljer själv om du vill närvara under flytten eller inte. Vi har säkerhetsrutiner kring nyckel- och kodhantering som gör att du kan vara trygg med att ge oss tillfällig tillgång.

Nedpackning
Behöver du hjälp med att packa ned allt som ska flyttas tar vi hand om det i stabila flyttlådor och med skyddsemballage kring sådant som är ömtåligt eller skrymmande. Om det behövs monterar vi ner möbler och väggfasta hyllor. Vill du att vi också ska montera ihop möblerna eller sätta upp hyllorna på det nya kontoret kan du beställa till det.

Magasinering
Om det tar ett par dagar innan det nya kontoret är tillgängligt ordnar vi ett passande magasin och tar hand om magasineringen av era möbler och lådor så länge. Vi lyfter ut, transporterar och lyfter in i magasinet. Behöver du magasinering för en längre tid ordnar vi det också.

Flyttstädning
Vår flyttstädning utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning så att du kan vara säker på att din städning blir godkänd av de som tar över kontorslokalerna du lämnar. När vi städat färdigt får du ett protokoll som visar att städning du beställt och vi utfört. Den kan du använda när du lämnar över lokalen till nästa nyttjare.

Vad ingår i flyttstädning?

En flyttstädning är en fullständig och grundlig städning av alla ytor i dina lokaler. Fönsterputsning och städning av biytor som garage, förråd eller uteplatser ingår inte i grundtjänsten. Däremot går de alla utmärkt att lägga till. Nedan ser du en sammanställning av vad vi städar i varje rum.

I alla rum

Rengöring av golvlister, karmar, fönsterbrädor och kontakter
Torkning av dörrar, element och målade ytor
Damning av väggar
Rengöring av golv och trappor

I kök

Rengöring av kyl, frys och sval invändigt, utanpå och under
Rengöring av spis, ugn och ugnsplåtar
Rengöring in- och utvändigt av diskmaskin
Torkning in- och utvändigt av skåp och lådor
Torkning utvändigt av köksfläkt och ventiler
Torkning av belysning

I badrum och på toalett

Rengöring av badkar, dusch och toalett, även under badkar
Rengöring av kran och handfat
Rengöring av speglar och kakel
Rengöring av tvättmaskin, torktumlare och torkskåp in- och utvändigt
Rengöring av golvbrunnar och ventiler
Torkning av belysning, fasta skåp och armaturer

Checklista inför
flyttstädning

Behöver du fönsterputs? Lägg till i din bokning.

Har du biytor som vind, uteplats, balkong eller förråd som behöver städas? Lägg till det också.

Har du tömt, frostat av och lämnat kyl och frys avstängda? Tack!Tänk inte på städmaterial. Vi står för alla redskap och produkter vi behöver.

Finns det en skada någonstans som vi behöver veta om? Ett fönster som inte går att öppna eller liknande? Berätta det för oss så att vi vet.

Du vet väl att vår nöjd kund-garanti gäller på flyttstädning? Skulle något inte bli godkänt av nästa som flyttar in åtgärdar vi det direkt.