Storstädning

Boka storstädning när du vill ha en ordentlig genomgång av alla rum i ditt hem. Utöver allt som ingår i en hemstädning inkluderar en storstädning också djuprengöring av särskilt svåra områden.

Det här gör vi

När du bokar en storstädning går vi grundligt igenom hela ditt hem och städar på svårtillgängliga ställen och tar även hand om fläckar och ingrodd smuts. Här ser du vad vi städar i respektive rum.

Alla rum

Dammsugning golv, mattor och klädda/stoppade möbler
Skakning av små mattor (om möjligheten finns)
Moppning av golv
Torkning av ytor
Putsning av speglar
Damning av möbler och lampor
Dammtorkning av prydnadssaker, hyllor och tavlor

Har du särskilda områden som du vill ha hjälp med, som inte står med i vår lista ovan, är du välkommen att kontakta oss så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig.

Kök

Torkning av vitvaror och köksfläkt
Rengöring in - och utvändigt i skåp där sopbehållare finns
Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt
Rengöring av köksbänk, kakel och spis

Har du särskilda områden som du vill ha hjälp med, som inte står med i vår lista ovan, är du välkommen att kontakta oss så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig.

I badrum & på toaletter

Rengöring på ut- och insidan av badkar, dusch och toalett
Rengöring av kran och handfat
Rengöring av golvbrunnar
Torkning av väggar och ventiler
Torkning av badrumsskåp
Rengöring av vitvaror utvändigt

Har du särskilda områden som du vill ha hjälp med, som inte står med i vår lista ovan, är du välkommen att kontakta oss så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig.

Priser - storstädning

Storstädning - rejäl uppfräschning

0 - 60 m2
4.558:-
2.279:-
61 - 100 m2
7.524:-
3.762:-
101 - 150 m2
9.050:-
4.525:-
151 - 200 m2
11.714:-
5.857:-
201 - 250 m2
13.074:-
6.537:-

1

Priser i orange avser månadspris efter skattereduktion som är en halverad arbetskostnad vid Rut-avdrag eller 30% avdrag på arbetskostnaden vid Rot-avdrag.

2

Inställelseskostnad om 389 kr/tillfälle tillkommer.

Större bostäder offereras

Tilläggstjänster

När du behöver ett extra krafttag kan du lägga till ytterligare städning efter behov.

Fönsterputsning

Om du vill kan du lägga till en fönsterputsning till din storstädning. Då får du ett hem som är rent från insidan och ut. Vid en fönsterputsning rengör vi både in- och utsida av alla fönster. Efter behov öppnar vi och putsar också mellan fönsterglasen. Vi utför putsning oavsett glasstorlek och placering på bygganden genom att anpassa material och redskap efter dina fönster och glaspartier

Mer om fönsterputs

Monterings- och reparationsarbeten

När inte städning räcker till kan vi hjälpa till med både större och mindre monterings- och reparationsarbeten. Våra hantverkare och snickare har yrkesutbildning och erfarenhet av både underhåll och montering av snickerier, måleri och materialvård. De kan hjälpa dig att både montera nytt och reparera befintlig inredning. För planering och installation av till exempel förvaringslösningar, arbetsplatser och kök är det hantverksservice hos oss som kan hjälpa dig.

Mer om hantverkstjänster

Grön storstädning

Rent hos dig och snällt mot naturen.

Ett rent hem gör att vi mår bättre. På samma sätt vet vi att en ren natur fri från kemikalier, onödiga utsläpp och skadlig påverkan från oss människor gynnar oss alla. Om naturen mår bra så kommer vi att göra det. Vi vill göra vårt genom att städa upp efter oss. När du väljer en grön storstädning, hjälper du oss att göra just det i ännu större utsträckning.

Rengöringsmedel som inte skadar

När du väljer grön storstädning använder vi uteslutande rengöringsmedel som är godkända miljövänliga alternativ. De här produkterna är fria från kemikalier som kan vara skadliga för människor, djur och natur.

Engångs, nej tack!

Vi använder inga engångsprodukter när vi städar. För att minimera förpackningsåtgången använder vi doseringsdispensers som går att fylla på om och om igen.

Utsläppssmarta resor

Vår största miljöpåverkan ligger i våra resor. För att upprätthålla en god arbetsmiljö när vi transporterar oss och vår utrustning mellan olika uppdrag behöver vi resa med bil. För att minska våra utsläpp arbetar vi med strategisk ruttoptimering. Det betyder att vi alltid planerar vår transport för att hitta den mest effektiva körvägen som genererar lägst utsläpp.

Fossilfritt 2030

År 2030 ska alla vår transporter ske med hjälp av förnybar energi. Redan nu ställer vi om till fordon som kör på el eller biobränslen. Övergången kommer att ske successivt fram till dess att alla våra fordon drivs fossilfritt och förnybart år 2030.

Vi ställer krav på leverantörer

Som en stor aktör på marknaden ser vi det som en självklarhet att ställa vissa krav på våra leverantörer. Vi väljer våra samarbetspartners med hänsyn till både miljövänliga produkter och strategiskt hållbarhetsarbete. Det är vårt sätt att visa våra leverantörer var efterfrågan ligger och vad vi bör fokusera på inför framtiden. Genom att höja kraven höjer vi kvaliteten på miljösmarta insatser.

Vi påverkar

Som en stor aktör på marknaden ser vi det som en självklarhet att ställa vissa krav på våra leverantörer. Vi väljer våra samarbetspartners med hänsyn till både miljövänliga produkter och strategiskt hållbarhetsarbete. Det är vårt sätt att visa våra leverantörer var efterfrågan ligger och vad vi bör fokusera på inför framtiden. Genom att höja kraven mot våra leverantörer höjer vi kvaliteten på miljösmarta insatser för dig.

Personlig service

Med abonnemang på storstädning får du personlig och heltäckande service. Vi tar hand om både städningen och administrationen av den och behöver inte tänka på vad som ska göras när. Det är alltid samma hemrexare som besöker dig och när du kontaktar oss via telefon eller e-post har alltid den som svarar koll på dina bokningar. Det kallar vi smidig och underhållsfri städning.

Abonnemang

För en regelbunden storstädning är ett abonnemang den absolut smidigaste lösningen. Då kan du välja om du vill ha städning en gång i veckan, en gång varannan vecka eller en gång var fjärde vecka. När du valt ditt intervall får du en stående dag och tid. Därifrån rullar ditt abonnemang på. Skulle du märka att du behöver städning oftare eller mer sällan kan du när som helst göra ändringar i ditt abonnemang.

Fri konsultation

Om du är intresserad av att anlita oss för regelbunden storstädning ingår alltid en kostnadsfri konsultation. Det innebär att vi kommer hem till dig så att du får möjlighet att visa oss runt, berätta om särskilda behov eller önskemål och ställa frågor direkt till oss. Efter konsultationen ger vi dig ett förslag på pris och upplägg som är anpassat efter ditt hem.

Finns i hela Skåne

Vi är städfirman som kör till alla orter i Skåne. Våra kontor finns i Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad och vår ambition är att expandera norrut. Om du bor en bit ifrån våra kontor kan du alltså vara lugn, vi erbjuder hemstädning där du bor. Bor du dessutom över landskapsgränsen kan du alltid kontakta oss med din förfrågan, beroende på avstånd kanske vi kan hjälpa dig ändå.

Trygga hembesök

Vi vill att du ska vara trygg med att välkomna din hemrexare. Därför bär alla våra anställda en tydligt synlig fotolegitimation på bröstet. Om du bokar storstädning med jämna mellanrum kommer du dessutom att få besök av samma person så långt som möjligt. Då har du chans att lära känna din hemrexare och vara trygg i att det är samma person du öppnar dörren för varje gång.

Nöjd kund-garanti

Som kund till oss vill vi att du alltid ska bli nöjd. Skulle du inte bli nöjd följer vi upp och åtgärdar utan tilläggskostnader, såklart. När du beställer tjänster från oss ska du vara säker på att du får precis det du anlitar oss för. Kontakta oss via e-post eller telefon om du har frågor om nöjd kund-garantin.

Hemrexare har kollektivavtal

Alla som arbetar hos Hemrex är anslutna till kollektivavtal. Det är en självklarhet för oss att våra anställda ska känna sig säkra på sin arbetsplats och arbeta under bra och rättvisa villkor. Att visa att våra anställda är kollektivavtalsanslutna är också vårt sätt att berätta för dig att vi är en ansvarsfull arbetsplats och pålitlig leverantör.