Bud- & vaktmästartjänster

Bud- och vaktmästartjänster är vår tjänst för företag och föreningar i Skåne som vill ha hjälp med snickeri, måleri, reparation, montering och bud. Du kan anlita oss vid behov eller lägga upp ett abonnemang där vi kontinuerligt fungerar som en kontors- eller budservice som del av din verksamhet.

Be om offert

Vidare

Det här är bud- & vaktmästartjänster

Våra tjänster inom hantverk kan du använda vid små underhållsarbeten eller större renoveringar av kontorslokaler. Du kan välja att använda tjänsten vid enstaka tillfällen, under ett avgränsat projekt eller lägga upp tjänsterna som ett abonnemang där er hemrexare fungerar ungefär som er vaktmästare med överenskomna besöksintervaller. Vår budtjänst kan du boka på precis samma sätt: vid enstaka tillfällen eller men jämna mellanrum som del av verksamheten.

Våra bud- & vaktmästartjänster

Bud till, från eller mellan era enheter
Snickeri
Reparationer
Tapetsering
Måleri inomhus och utomhus
Anläggning av utemiljöer
Montering av möbler eller väggfasta system
Nybyggnationer som trädäck och platsbyggda möbler
Byggnation som takläggning eller fönsterbyte

Priser

Tjänst

Pris exklusive moms

Bud- och vaktmästartjänster
Offereras
Inställelseskostnad
120 kr/tillfälle

Vid varje besök tar vi en inställelsekostnad om 120 kr/exkl moms som bekostar transport, basmaterial och administration.

Alla våra priser +

Lokala samarbetspartners
Vi har professionella samarbetspartners inom hantverk och byggnation över hela Skåne. Skulle ditt projekt behöva specialkompetenser som våra hantverkare inte har, då tar vi in expertkunskap från någon av våra samarbetspartners. På det sättet vet du att allt arbete utförs rätt och riktigt oavsett vilka hantverkstjänster du har beställt.

Finns i hela Skåne
Vi finns på alla orter i hela Skåne. Våra kontor finns idag i Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad och vår ambition är att expandera norrut för att erbjuda våra tjänster till fler kontor och arbetsplatser. Oavsett avstånd till ditt närmsta Hemrex-kontor har du alltid nära till oss via telefon eller e-post.

Fri konsultation
Innan du lägger upp ett abonnemang på bud- eller vaktmästartjänster första gången ingår alltid en kostnadsfri konsultation. Den kan du göra över telefon eller så kommer vi till dina lokaler och gör beräkningen på plats. Då har du också möjlighet att ställa frågor och få svar direkt.

Abonnemang
När du lägger upp ett abonnemang på någon av våra bud- eller vaktmästartjänster väljer du frekvens på uppdragen efter vad din verksamhet behöver. När abonnemanget är i gång behöver du inte tänka mer på planeringen av arbetet du bokat oss för. Du kan se tjänsten som en återkommande del av verksamheten tills den dagen du skulle vilja göra en justering i abonnemanget. Då kontaktar du oss via telefon eller e-post och sätter upp en ny rutin som passar dig bättre.

Personlig service
Med ett abonnemang på någon av våra tjänster ingår personlig och heltäckande service. Vi tar hand om både själva tjänsten och administrationen av den. Du behöver alltså inte tänka på vad som ska göras när. Med ett abonnemang är det också samma hemrexare som besöker dig varje gång och när du kontaktar oss via telefon eller e-post har den som svarar alltid insyn i dina bokningar.

100% kollektivavtal
Alla som arbetar hos Hemrex är anslutna till kollektivavtal. Det är en självklarhet för oss att våra anställda ska känna sig säkra på sin arbetsplats och arbeta under bra och rättvisa villkor. Att visa att våra anställda är kollektivavtalsanslutna är också vårt sätt att berätta för dig att vi är en ansvarsfull arbetsplats och pålitlig leverantör.