Jobba hos Hemrex, vi är ingen vanlig städfirma!

Jobba hos oss


Hemrex AB säljer sina tjänster främst i södra Skåne med ett huvudkontor i Ystad samt ett andra kontor i Lund. Hemrex är ett företag som förenklar vardagen för människor både som privat person och som företagare. Vi har ha ett brett sortiment av tjänster så som städ, hantverk, husdjurshjälp, seniorservice, läxhjälp, barnpassning, hus tillsyn, fönsterputs, trädgårdsservice, hyr din kock plus andra tjänster som våra kunder önskar. Hemrex är ett modernt företag där vi jobbar efter modellen FUTURE, vilket bland annat innebär att du som anställd har förmåner utöver en lön enligt kollektivavtal plus att vi alla gör vår resa i företaget tillsammans.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete i en mycket positiv miljö, där du kommer att träffa många arbetskamrater. Du kommer att få utbildning samt personlig utveckling på Hemrexskolan. Vi har personalmöten och sociala aktiviteter för att vi alla ska träffas och utbyta Erfarenheter. Som stöd i ditt vardagliga arbete har du arbetsledaren till din hjälp plus en effektiv organisation med stor kompetens.

  • Kollektivavtal
  • Utbildning
  • Ansvarsförsäkring
  • Arbetskläder
  • Körersättning vid körning egen bil
  • Friskvårdsbidrag

Beskrivning

Som Hemrexare är du ansiktet utåt och vår kundspecialist som ser till att kunden får den service och kvalitet som Hemrex står för, därför är det viktigt att du jobbar efter Hemrex värderingar och krav. Vi har som mål att kunderna ska känna att det är lite speciellt att anlita Hemrex och man får kvalitet. Du kommer att jobba självständigt ute hos kunder och det kräver att du kan ta egna initiativ. Du kommer att hjälpa våra kunder i deras vardag.

Personliga egenskaper

  • Älskar att hjälpa andra.
  • Noggrann och vill inte lämna något förrän det är perfekt.
  • Lätt att kommunicera med andra människor.
  • Du ska vara ansvarsfull.

 
Jobba hos Hemrex, vi är ingen vanlig städfirma!

"- Att vara Hemrexare är glädje!
Vi ler till våra kunder och de ler tillbaka"

Välkommen med din ansökan!

I listan nedan hittar du de lediga tjänster på Hemrex. Klicka på det lediga jobb nedan för att få mer information och för att söka. Vi måste ha din ansökan senast sista ansökningsdag. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen registrera där du fyller i dina uppgifter.Felmeddelande
Du kan inte se denna webbsida eftersom du har för höga säkerhetsinställningar i din webbläsare.
Troligtvis är Javascript avstängt.

 Så mycket mer än en städfirma, vi gör vardagen enklare i hela södra Skåne!

Vi utför tjänster i hela södra Skåne.


Våra kontor:


Hemrex AB

Sixten Sparres gata 2A
271 39 Ystad

Företagsvägen 44
227 61 Lund

Tel: 020-721 721
Mail: info@hemrex.se