Marie Persson

Marie Persson är hemrexaren som sällan sitter stilla. På dagarna arbetar hon främst med hemstädning - då och då rycker hon in och hjälper till med flyttstädningar - och på eftermiddagarna är hon ute i friska luften med sina två barn. Hon hittade till Hemrex via en platsannons och trivs med självständigheten i arbetet. Allra roligast tycker hon det är när hon får göra det lilla extra, som att storstäda ett skåp eller djuprengöra en ugn åt sin kund.

Marie Persson

Ålder

38

Bor

i Ystad

Hemrex ort

Ystad

Hos Hemrex

Sedan 2019

Vad gillar du med ditt jobb?

- Det är helt klart att få hjälpa andra. Att veta att det jag gör, gör någon glad. Mina kunder är nästan alltid abonnemangskunder och med tiden blir de lite som ”mina familjer”. De släpper ju in mig i sitt hem och vi bygger upp en relation efter ett tag. Många av mina kunder är lite äldre och ganska pratglada. Det gör att jag känner mig uppskattad och då blir det extra trevligt att komma hem till dem.

Vilka egenskaper är bra att ha i ditt arbete?

- Man behöver vara social, ha lätt för att ta kontakt, hälsa på och prata med sina kunder. Och så behöver man vara noggrann i sitt arbete. Det är nog mina styrkor i mitt arbete och har man dem så är det här ett väldigt trevligt arbete där jag får träffa folk och få dem att trivas ännu bättre i sitt eget hem.

Vad är det som gör att du trivs hos Hemrex?

- Jag har en väldigt hjälpsam arbetsgivare. Om någonting händer eller förutsättningar ändras under min arbetsdag, då vet jag att jag alltid har min närmsta chef direkt bakom mig. Jag kan vända mig direkt till min områdeschef och får alltid hjälp. Det är en trygghet att veta att det alltid finns någon som ställer upp.