Susanne Nilsson

Susanne Nilsson har arbetat med service och kundkontakt i princip alltid. Hos Hemrex möter du henne i kundtjänst där hon tar emot frågor och bokningar via telefon, mail och chatt. Den viktigaste egenskapen man kan ha i kundtjänst tror Susanne är att kunna lyssna och att verkligen vilja hjälpa. På fritiden är hon sinnebilden av en livsnjutare som älskar träning i flera olika former och som gör listor över matupplevelser och slott hon sen besöker runt om i Skåne.

Susanne Nilsson

Ålder

33

Bor

i Ystad

Hemrex ort

Ystad

Hos Hemrex

Sedan augusti 2021

Vad betyder det att vara kundtjänstkoordinator?

- Jag sitter på kontoret i Ystad och här hanterar vi alla kundtjänstärenden för hela Skåne. Mer exakt innebär det att vi svarar på frågor, tar fram offerter och sköter bokningar av alla våra tjänster. Det är också vi som planerar våra rutter för att hålla utsläppen från våra bilar nere - en viktig uppgift för hela Hemrex. Eftersom vi sitter på huvudkontoret är det också vi som tvättar städutrustningen åt de som åker på hembesök, det kanske inte så många vet!

Hur såg din väg till Hemrex ut?

- Så länge jag kan minnas så har jag alltid älskat service, att få arbeta med att ge människor jag möter i mitt jobb trevliga upplevelser. Som Ystadbo har jag känt till och följt Hemrex sedan starten, så när jag fick frågan om att arbeta som kundtjänstkoordinator på Hemrex var det inte svårt att tacka ja! Jag hade till och med sökt en liknande tjänst här något år tidigare, och den här gången stämde allt.

Vad har överraskat dig på Hemrex?

- Det är verkligen teamkänslan. ”Det fixar vi” brukar vår vd Lars säga, och det stämmer! Det finns en arbetsglädje, ett högt tempo och en härlig mentalitet som jag trivs med och uppskattar. Det allra bästa är nästan när jag får en uppgift som känns väldigt svår, då har jag mina kollegor nära och tillsammans kan vi lösa uppgiften. Det är en otroligt häftig känsla. På Hemrex känner jag att alla vill hjälpas åt för företagets och våra kunders bästa.