Hemrex i Helsingborg

Städtjänster - Fönsterputsning - Trädgårdsservice - Flytthjälp - Vardagsomsorg

Som privat- eller företagskund har du tillgång till alla våra tjänster i Helsingborg. Du kan boka våra tjänster som det passar dig bäst: antingen en gång när du behöver eller som ett abonnemang. Med abonnemang får du hjälp varje, varannan, var fjärde vecka eller ännu mer sällan. Intervallerna avgörs efter ditt behov och typ av tjänst.

Abonnemang

Abonnemang på tjänsterna hemstädning, fönsterputs, trädgårdsservice eller vardagsomsorg beställer du med ett intervall som passar dig.

Flytthjälp och flyttstäd

Flytthjälp och flyttstädning erbjuder vi som paket eller som självständiga tjänster som kan bokas var för sig.

Boka till dig själv eller till andra

Våra tjänster går bra att boka antingen till dig själv eller till en anhörig eller någon du känner som bor i Helsingborg och kan behöva en hjälpande hand.


Om Hemrex

Hemrex har funnits sedan 2011 och vårt uppdrag är att göra vardagen lite enklare, gladare och renare. Våra tjänster är anpassade efter våra kunders behov, de utförs av kunnig personal och varje bokning kommer med nöjd kund-garanti.


Privattjänster i Helsingborg

Hemrex har samlat tjänster för hela hemmet för att kunna erbjuda en helhet som underlättar för hushållets alla sysslor. Här hittar du alla tjänster du kan boka som privatperson i Helsingborg. Läs mer om tjänsterna på respektive sida.

Vi erbjuder de här tjänsterna:

Alla våra tjänster går att boka som en engångstjänst. Tjänsterna hemstädning, fönsterputsning, trädgårdsservice och vardagsomsorg är tjänster som våra kunder ofta väljer att beställa som löpande abonnemang. Vi har lång och bred erfarenhet av städning och erbjuder utöver hemstädning också specialstäd som storstädning, flyttstädning och slutstädning av semesterboende. Vår trädgårdsservice ger dig hjälp med allt för trädgård och uteplats: ogräsrensning, häck- och gräsklippning, nyplantering, beskärning av träd och buskar, plattrengöring, bortforsling av trädgårdsavfall och liknande. Vardagsomsorg är vår tjänst som hjälper dig med sysslor som blivit för tunga på grund av ålder. Sådana sysslor kan vara montering av hyllor, lampor eller gardiner, matlagning, veckohandling, installation av ny teknik, tvätt av kläder, ärendesällskap till tandläkare eller bibliotek inom Helsingborg kommun och liknande sysslor.Arbetsplatser och föreningar

Som företag eller intresseförening tror vi att du vill ägna mest tid åt verksamhetens huvudsakliga verksamhetsområde och mindre åt förvaltning av lokalerna. Våra tjänster för kontorslokaler är framtagna för att öka trivseln och underlätta i vardagen. Här ser du våra tjänster för arbetsplatser och föreningar i Helsingborg. Mer om varje tjänst kan du läsa på respektive undersida.

Vi erbjuder de här tjänsterna:

För kontor i Helsingborg erbjuder vi kontorsstädning som abonnemang. Då väljer du själv frekvens efter hur ofta dina lokaler behöver städas. Vill du kan du lägga till tjänsten fönsterputsning i ditt abonnemang på städning, fönsterputsningen sker då inte med samma frekvens som städningen utan du bestämmer själv hur ofta du vill få fönstren putsade. I våra abonnemang tar vi hand om all administration kring dina bokningar. Det enda du behöver göra är att starta upp abonnemanget, sedan sköter vi resten.

Har din arbetsplats eller förening en utemiljö erbjuder vi tjänsten trädgårdsservice att boka vid enstaka tillfällen eller som ett abonnemang. Då tar vi hand om och underhåller stenplattor, trädäck, rabatter, planteringar, häckar, träd och gräsmattor.

Priser: privat och företag

För privatkunder gäller avdrag enligt rut eller rot för våra tjänster. Som företag hittar du våra priser angivna exklusive moms. Alla våra priser är beräknade på timkostnad och inställelseavgift tillkommer för de flesta av våra tjänster. Innan du bokar en tjänst får du alltid en gratis kostnadsuppskattning så att du vet vad priset blir innan vi utför arbetet.

Vår kundtjänst är öppen för dig varje vardag. Behöver du nå oss utanför kontorstid går det bra att boka en tid som vi ringer upp dig på. Du kan också alltid skicka e-post och förklara ditt ärende så återkommer vi till dig så snart vi kan.

info@hemrex.se
020-721 721

Områdesansvarig Helsingborg