Hemrex i Kristianstad

Städtjänster - Fönsterputsning - Trädgårdsservice - Flytthjälp - Vardagsomsorg

Vi har tjänster för hem och arbetsplatser för både privatkund och företagskunder i Kristianstad. Du kan boka våra tjänster vid enstaka tillfällen eller som abonnemang. Abonnemanget lägger du själv upp enligt det intervall som passar dig.

Abonnemang

Abonnemang på tjänsterna hemstädning, fönsterputs, trädgårdsservice eller vardagsomsorg beställer du med ett intervall som passar dig.

Flyttstäd och storstäd

För större städinsatser tar vi hand om både flyttstädning och storstädning. I både flyttstäd och storstäd följer vi noggranna protokoll för att du ska veta exakt vad vi städat både innan och efter städningen.

Boka till dig själv eller till andra

Våra tjänster går bra att boka antingen till dig själv eller till en anhörig eller någon du känner som bor i Kristianstad och kan behöva en hjälpande hand.


Om Hemrex

Hemrex startade år 2011 i Ystad i Skåne och vår ambition har sedan dess varit att göra vardagen lite enklare, gladare och renare för alla våra kunder.

Våra tjänster är utvecklade över tid och vi anpassar vår insats efter dina behov som kund. Varje uppdrag utförs av kunnig personal och på varje utfört arbete får du alltid en nöjd kund-garanti.


Tjänster för privatperson i Kristianstad

Våra tjänster för hemmet går att boka var för sig efter behov, att kombinera efter önskemål eller lägga upp som ett abonnemang. Här ser du vilka tjänster vi erbjuder i Kristianstad. Mer info om varje tjänst hittar du på respektive undersida.

Våra tjänster:

Samtliga tjänster går att boka vid behov. Hemstädning, fönsterputsning, trädgårdsservice och vardagsomsorg är tjänster som är populära att använda sig av i form av ett abonnemang som löper över längre tid. Utöver hemstädning erbjuder vi också specialstäd som storstädning, flyttstädning och slutstädning av semesterboende. Trädgårdsservice är vår tjänst som ger dig hjälp med allt för trädgårdar och uteplatser: häck- och gräsklippning, ogräsrensning, trädbeskärning, plantering, bortforsling av trädgårdsavfall, underhåll av stenläggningar och trädäck samt liknande trädgårdssysslor. Vardagsomsorg är en tjänst du kan boka när vardagssysslor blivit för tunga på grund av ålder. Tjänsten kan hjälpa dig med bland annat återkommande tvätt, veckohandling, matlagning, ommöblering, ärendesällskap till optiker eller tandläkare inom Kristianstads kommun eller installation av ny teknik.

Tjänster för arbetsplatser och föreninga

Hemrex erbjuder tjänster för kontor som garanterar hygienen, ökar trivseln och ger dig mer tid att lägga på det din verksamhet helst vill ha sin tid till. Våra tjänster för kontorslokaler är anpassade för att underlätta arbetsdagen för alla som använder lokalerna. Här ser du de tjänster vi erbjuder för arbetsplatser och föreningar i Kristianstad. Läs mer om varje tjänst på respektive undersida.

Våra tjänster:

I Kristianstad erbjuder vi kontorsstädning som abonnemang. Du väljer själv frekvens efter preferens och behov. Du kan också kombinera olika tjänster och skräddarsy ditt eget abonnemang. En populär kombination är kontorsstädning, fönsterputsning och trädgårdstjänst. När du sätter upp ett abonnemang på en eller flera tjänster tar vi alltid hand om all administration. Du behöver bara boka det du är intresserad av, sen ser vi till att resten rullar på automatiskt.

Under tjänsten trädgårdsservice sköter vi om utemiljöer. Det kan handla om omplanteringar i krukor, skötsel av rabatter, underhåll av trädäck eller stenläggningar, häckklippning, beskärning av träd och mycket mer.

När det är dags för kontoret att flytta tar vi hand om flytten hela vägen, eller de delar du vill ha hjälp med. Vårt smidigaste flyttpaket är det där vi packar ner, transporterar, packar upp och tar hand om flyttstädningen.

Priser: privat och företag

När du bokar som privatkund gäller avdrag enligt rut eller rot för våra tjänster. Bokar du som företag hittar du våra priser angivna exklusive moms. Alla våra priser är beräknade på timkostnad och inställelseavgift tillkommer för de flesta av våra tjänster. Du får alltid en gratis kostnadsuppskattning när du bokar en tjänst så att du vet ditt pris innan du får arbetet utfört.

Du når oss via kundtjänst varje vardag. Skulle du ringa utanför kontorstid går det bra att boka en tid som vi ringer upp dig på. Du kan också skicka e-post med ditt ärende så kontaktar vi till dig så snart vi har möjlighet.

info@hemrex.se
020-721 721

Områdesansvarig Kristianstad