Hemrex i Lund

Städtjänster - Fönsterputsning - Trädgårdsservice - Flytthjälp - Vardagsomsorg

I Lund kan du boka våra tjänster antingen som privatkund eller som företag. Beroende på tjänst och ditt behov kan du boka våra tjänster som ett abonnemang eller vid enstaka tillfällen.

Abonnemang

Abonnemang på tjänsterna hemstädning, fönsterputs, trädgårdsservice eller vardagsomsorg beställer du med ett intervall som passar dig.

Flytthjälp och flyttstäd

Flytthjälp och flyttstädning erbjuder vi som paket eller som självständiga tjänster som kan bokas var för sig.

Boka till dig själv eller till andra

Våra tjänster går bra att boka antingen till dig själv eller till en anhörig eller någon du känner som bor i Lund och kan behöva en hjälpande hand.


Om Hemrex

Hemrex startade i Ystad i Skåne och har funnits sedan 2011. Vår ambition är att göra vardagen lite enklare, gladare och renare för våra kunder. De tjänster vi erbjuder är utvecklade över tid och anpassade efter våra kunders behov. Varje uppdrag utförs av kunnig personal och de bokningar du gör kommer alltid med en nöjd kund-garanti.


Privattjänster i Lund

För dig som är ute efter hjälp med delar av eller hela hemmet har vi tagit fram tjänster som går lika bra att boka var för sig som att kombinera efter önskemål. Här ser du en sammanställning över de tjänster du som privatperson kan boka i Lund. Klicka dig vidare för att läsa mer om varje tjänst.

Våra tjänster

Samtliga tjänster går att boka för enstaka tillfällen. Hemstädning, fönsterputsning, trädgårdsservice och vardagsomsorg är tjänster som passar bra att boka som abonnemang för den som behöver hjälp över längre tid. Vår erfarenhet av städning är lång och utöver hemstädning erbjuder vi också specialstäd som storstädning, flyttstädning och slutstädning av semesterboende. Trädgårdsservice ger dig hjälp med allt för trädgård och uteplats: häck- och gräsklippning, plantering, ogräsrensning, trädbeskärning, plattrengöring, bortforsling av trädgårdsavfall och liknande arbeten. Tjänsten vardagsomsorg är vår tjänst som hjälper dig med till exempel veckohandling, matlagning, tvätt, ommöblering, installation av ny tekning, ärendesällskap till läkare inom Lunds kommun och andra sysslor som blivit för tunga på grund av ålder.Arbetsplatser och föreningar

Som företag eller förening tror vi att du vill ägna mest tid åt verksamhetens huvudsakliga verksamhetsområde och mindre åt förvaltning av lokalerna. Våra tjänster för kontorslokaler är framtagna för att öka trivseln och underlätta i vardagen. Här ser du våra tjänster för arbetsplatser och föreningar i Lund. Mer om varje tjänst kan du läsa på respektive undersida.

Våra tjänster

För kontor i Lund erbjuder vi kontorsstädning som abonnemang. Då väljer du själv frekvens efter hur ofta dina lokaler behöver städas. Vill du kan du lägga till tjänsten fönsterputsning i ditt abonnemang på städning, fönsterputsningen sker då inte med samma frekvens som städningen utan du bestämmer själv hur ofta du vill få fönstren putsade. I våra abonnemang tar vi hand om all administration kring dina bokningar. Det enda du behöver göra är att starta upp abonnemanget, sedan sköter vi resten.

Har din arbetsplats eller förening en utemiljö erbjuder vi tjänsten trädgårdsservice att boka vid enstaka tillfällen eller som ett abonnemang. Då tar vi hand om och underhåller stenplattor, trädäck, rabatter, planteringar, häckar, träd och gräsmattor.

Priser: privat och företag

För privatkunder gäller avdrag enligt rut eller rot för våra tjänster. Som företag hittar du våra priser angivna exklusive moms. Alla våra priser är beräknade på timkostnad och inställelseavgift tillkommer för de flesta av våra tjänster. Innan du bokar en tjänst får du alltid en gratis kostnadsuppskattning så att du vet vad priset blir innan vi utför arbetet.

Vår kundtjänst är öppen för dig varje vardag. Behöver du nå oss utanför kontorstid går det bra att boka en tid som vi ringer upp dig på. Du kan också alltid skicka e-post och förklara ditt ärende så återkommer vi till dig så snart vi kan.

info@hemrex.se
020-721 721

Områdesansvarig Lund