Hemrex i Uppsala

Städtjänster - Fönsterputsning - Flyttstädning - Trädgårdsservice - Vardagsomsorg

I Uppsala har du tillgång till alla våra tjänster både som privatkund och företagskund. Du kan boka en tjänst en enda gång, eller lägga upp ett abonnemang på en tjänst du vill ha med jämna mellanrum. Är det så att det inte är du som bor här, men du vill boka åt någon som gör, så har du också kommit helt rätt.

Abonnemang

Abonnemang på tjänsterna hemstädning, fönsterputs, trädgårdsservice eller vardagsomsorg beställer du med ett intervall som passar dig.

Flyttstäd och storstäd

För större städinsatser tar vi hand om både flyttstädning och storstädning. I både flyttstäd och storstäd följer vi noggranna protokoll för att du ska veta exakt vad vi städat både innan och efter städningen.

Boka till dig själv eller till andra

Våra tjänster går bra att boka antingen till dig själv eller till en anhörig eller någon du känner som bor i Uppsala och kan behöva en hjälpande hand.


Om Hemrex

Sedan 2011 har vi funnits för att göra vardagen lite enklare, gladare och renare. Det gör vi genom att erbjuda tjänster anpassade efter behov utförda av kunnig personal på ett sätt som är tryggt för dig som kund.


Privattjänster i Uppsala

En enklare vardag i hemmets alla delar, det är vad vi vill hjälpa dig med. Här hittar du våra tjänster för hem i Uppsala. Du kan läsa mer om varje tjänst på respektive sida.

Vi erbjuder följande tjänster:

Vi erbjuder hemstädning och fönsterputsning vid enstaka tillfällen eller som abonnemang. Just hemstädning och fönsterputs är det många av våra kunder som väljer att kombinera, men de går också utmärkt att beställa var för sig. Vi har också lång erfarenhet av olika typer av städning av hem och kan erbjuda professionell storstädning, flyttstädning och slutstädning av semesterboende. För hjälp med gräsklippning, nyplantering, beskärning av träd och buskar och annat underhåll utomhus erbjuder vi trädgårdsservice. Trädgårdsservice går att boka som ett abonnemang antingen året runt eller på säsongsbasis. Vi erbjuder vardagsomsorg för vardagssysslor som blivit för besvärliga på grund av ålder. Exempel på sysslor kan vara matlagning, veckohandling, tvätt i hemmet, ommöblering, installation av ny teknik, ärendesällskap till frisör eller läkare inom Uppsala kommun och liknande sysslor.Kontor och föreningar

Vi tror att du som företag eller förening vill ägna dig åt verksamhetens kärna och utveckling. Därför har vi tagit fram en uppsättning tjänster som frigör er tid för just de aktiviteterna. Här hittar du våra tjänster för kontor och föreningar i Uppsala. Läs mer om tjänsterna på respektive undersida.

I Uppsala erbjuder vi kontorsstädning som abonnemang där du själv väljer frekvens efter vad dina lokaler behöver. Om du vill kan du lägga till tjänsten fönsterputsning i ditt abonnemang på kontorsstädning, eller boka extra vid behov. När du bokar ett abonnemang hos oss sköter vi all administration kring din bokning. Du behöver bara starta upp, sedan tar vi hand om resten.

För arbetsplatser och föreningar med utemiljöer erbjuder vi tjänsten trädgårdsservice. Vid enstaka tillfällen eller som ett löpande abonnemang tar vi hand om och underhåller rabatter, grönytor och uteplatser.

Priser: privat och företag

Om du bokar tjänster för ditt hem som privatkund så gäller avdrag enligt rut eller rot på våra tjänster. Om du bokar som företag hittar du våra priser angivna exklusive moms. Våra priser är beräknade på timkostnad och inställelseavgift tillkommer för de flesta av våra tjänster. Innan du bokar oss får du alltid en fri kostnadsuppskattning så att du vet vad priset på det du vill beställa blir.

Vår kundtjänst är öppen varje vardag. Skulle du ringa en tid vi inte är bemannade går det bra att boka in en tid vi ringer upp dig på, eller skicka e-post med ditt ärende så återkommer vi till dig så snart vi kan.

info@hemrex.se
020-721 721

Områdesansvarig Uppsala

Nicolina Jarl

nicolina@hemrex.se

070-769 28 90