Hemrex i Ystad

Städtjänster - Fönsterputsning - Trädgårdsservice - Flytthjälp - Vardagsomsorg - Tvätteri

Hemrex erbjuder tjänster för hem och arbetsplatser i Ystad. Du kan boka våra tjänster som privatperson eller företag vid enstaka tillfällen eller som abonnemang. Abonnemanget lägger du själv upp med ett intervall som passar dig. Du kan också kombinera två eller flera av våra tjänster i ditt abonnemang och på så sätt få hjälp med flera delar i hushållet eller på arbetsplatsen.

Sedan vi startade år 2011 har vår ambition alltid varit att göra vardagen lite enklare, gladare och renare för alla våra kunder. Våra tjänster har utvecklats över tid och vi anpassar våra insatser efter dina behov. Varje uppdrag utförs av kunnig personal och på utfört arbete har du alltid nöjd kund-garanti.

Alla våra tjänster går att boka åt dig själv eller åt någon du känner som bor i Ystad och som kan må bra av färre måsten i vardagen.

Tjänster för privatperson

De tjänster vi erbjuder för hemmet går att boka vid enstaka tillfällen eller att lägga upp som ett abonnemang. I översikten här ser du vilka tjänster vi erbjuder i Ystad och du kan läsa mer om de du är intresserad av på respektive sida.

Våra tjänster i Ystad:

Alla tjänster går att boka efter behov. Hemstädning, fönsterputsning, trädgårdsservice och vardagsomsorg är särskilt populära tjänster att boka som abonnemang på löpande arbete. Utöver hemstädning erbjuder vi också särskilt anpassade städtjänster som storstädning, flyttstädning och slutstädning av semesterboende.

Trädgårdsservice är tjänsten som ger dig hjälp med allt för trädgårdar och uteplatser. Vi anpassar arbetet efter vad du behöver och exempel på vanliga arbeten är gräsklippning, rabattskötsel, trädbeskärning, plantering, bortforsling av trädgårdsavfall, underhåll av stenläggningar och trädäck.

Vardagsomsorg är vår tjänst som du kan boka när sysslor i hemmet blivit för svåra eller besvärliga på grund av ålder. Bokar du vardagsomsorg kan vi hjälpa till med bland annat återkommande veckohandling, matlagning och tvätt men också tillfälliga sysslor som ommöblering, installation av teknik och ärendesällskap till läkare eller teater inom Ystads kommun.

Familjeomsorg är tjänsten vi erbjuder i samarbete Familjefokus som kan ge dig rådgivande samtal och kommunikationsstöd i familje- och parrelationer när vardagen känns stressig eller konfliktfylld. Familjefokus drivs av socionomer med lång erfarenhet som familjebehandlare.

Vårt tvätteri tar hand om hushållstvätt, fintvätt och tvätt av större hemtextilier som soffklädslar, bäddmadrasser, mattor och gardiner. Du kan lämna in tvätt efter behov eller starta ett abonnemang.

Arbetsplatser och föreningar

Våra tjänster för kontor håller rent och snyggt så att du kan lägga tid på ditt arbete i stället. De tjänster vi erbjuder i Ystad hittar du i sammanställningen här. Vill du veta mer om tjänsterna kan du läsa vidare på varje undersida.

Våra tjänster i Ystad:

Kontorsstädning erbjuder vi främst som abonnemang. Du väljer själv frekvens efter preferens och behov. Vanligt är också att kombinera olika tjänster för att skräddarsy ett abonnemang som tar hand om din verksamhets alla måsten. En populär kombination är kontorsstädning, fönsterputsning och trädgårdstjänst. Ett abonnemang löper automatiskt från det att du startat upp det. Vi tar hand om all administration så att du slipper.

Med trädgårdsservice tar vi hand om din utemiljö. Vi sköter planteringar i krukor och rabatter, underhåller trädäck och stenläggningar, klipper häckar, gräs och beskär träd. Tjänsten går att boka som abonnemang året runt eller på säsongsbasis.

Vårt största paket för kontorsflytt är ett heltäckande paket där vi packar ner, transporterar, packar upp och tar hand om flyttstädningen. Då slipper du arbetet med att synka olika leverantörer och får hela flytten på samma faktura.

Tvätteriet i Ystad tar hand om både kontorstextilier och arbetskläder. Låt dina anställda lämna sina blusar och skjortor på kontoret, så hämtar vi dem en bestämd dag i veckan och lämnar tillbaka dem rena och välstrukna.

Priser: privat och företag

För privatkunder gäller avdrag enligt rut eller rot för våra tjänster. Om du bokar som företag hittar du våra priser angivna exklusive moms. Alla våra priser är beräknade på timkostnad och inställelseavgift tillkommer för de flesta av våra tjänster. När du bokar en tjänst hos oss får du alltid en gratis kostnadsuppskattning så att du vet ditt pris innan du får arbetet utfört.

Du når vår kundtjänst varje vardag. Skulle du ringa utanför kontorstid kan du boka en tid som vi ringer upp dig på. Du kan också skicka e-post med ditt ärende så kontaktar vi till dig så snart vi kan.

info@hemrex.se
020-721 721

Områdesansvarig Ystad